Alibaba.com ervaringen en beoordelingen

Alibaba.com is een populaire webshop met tal van verschillende producten. Je kunt er van alles krijgen, maar voordat je er iets voor het eerst gaat bestellen is het wijselijk om eerst ervaringen van anderen te lezen. Je wilt immers niet dat je door het niet lezen van beoordelingen helemaal geen product krijg geleverd.

Mijn ervaring plaatsen

Over Alibaba.com

alibaba.com is een zeer bekende online webshop waar je goedkope artikelen kan kopen, omdat je rechtstreeks in contact komt met het fabriek waar ze gemaakt worden.

De webshop van Alibaba is vooral gericht op de verkoop van grote hoeveelheden, maar toch kan je er ook gewoon 1 stuk kopen. Je vindt er vooral Chinese verkopers op terug die grote partijen aanbieden. Je kan met hun onderhandelen over de prijs. Door de onderhandelingen kan je ook extra toevoegen aan je bestelling bijvoorbeeld een opdruk van jouw logo op een artikel.

Het aanbod is zeer divers en uitgebreid. Je vindt er alle soorten producten terug, van woonkamerspullen tot kleding, maar ook speelgoed, keukengerei, auto upgrades, poetsspullen... Vaak moet je ook geen verzendkosten betalen. Als je geen verzendkosten betaalt dan kan de levering wel eventjes duren ongeveer 3 tot 4 weken. Dit is handig wanneer er geen haast is om het product te ontvangen. Heb je het artikel toch dringend nodig? Dan kan je altijd verzendkosten betalen en dan zal je je product binnen ongeveer 1 week ontvangen.

goede site + tips

Ervaring van Teunis, toegevoegd op 22 april 2014

Alibaba.com is zeer betrouwbaar. Het enige waar je op moet letten is de feedback die de verkopende partij heeft. Zorg ervoor dat er veel positieve reacties zijn en dan kan je er wel op rekenen dat het betrouwbaar is. Even een mail sturen en kijken hoe ze reageren is ook een tactiek.

4 keer wat besteld

Ervaring van Marc D, toegevoegd op 3 januari 2014

Al 4keer wat besteld bij Alibaba.com en altijd goed verlopen.

Alibaba is betrouwbaar

Ervaring van Velo, toegevoegd op 16 november 2013

Ook ik heb al 2 keer besteld bij Alibaba en kan je zeggen dat het zeker eerlijk en betrouwbaar is. Wel goed opletten van wie je wat koopt. Kies voor Hongkong verzending is sneller dan China post.

Let op invoerrechten

Ervaring van John B, toegevoegd op 25 oktober 2013

Ik had 18 harde schijven gekocht, zag er goedkoop uit en dat was het ook, totdat ik invoerrechten moest betalen, al met al is het nu vele malen duurder dan in NL.

» Alibaba.com Review

Mijn ervaring plaatsen