Alibaba.com ervaringen en beoordelingen

Alibaba.com is een populaire webshop met tal van verschillende producten. Je kunt er van alles krijgen, maar voordat je er iets voor het eerst gaat bestellen is het wijselijk om eerst ervaringen van anderen te lezen. Je wilt immers niet dat je door het niet lezen van beoordelingen helemaal geen product krijg geleverd.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Alibaba.com

alibaba.com is een zeer bekende online webshop waar je goedkope artikelen kan kopen, omdat je rechtstreeks in contact komt met het fabriek waar ze gemaakt worden.

De webshop van Alibaba is vooral gericht op de verkoop van grote hoeveelheden, maar toch kan je er ook gewoon 1 stuk kopen. Je vindt er vooral Chinese verkopers op terug die grote partijen aanbieden. Je kan met hun onderhandelen over de prijs. Door de onderhandelingen kan je ook extra toevoegen aan je bestelling bijvoorbeeld een opdruk van jouw logo op een artikel.

Het aanbod is zeer divers en uitgebreid. Je vindt er alle soorten producten terug, van woonkamerspullen tot kleding, maar ook speelgoed, keukengerei, auto upgrades, poetsspullen... Vaak moet je ook geen verzendkosten betalen. Als je geen verzendkosten betaalt dan kan de levering wel eventjes duren ongeveer 3 tot 4 weken. Dit is handig wanneer er geen haast is om het product te ontvangen. Heb je het artikel toch dringend nodig? Dan kan je altijd verzendkosten betalen en dan zal je je product binnen ongeveer 1 week ontvangen.

» Alibaba.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Alibaba.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews