Alkavitae.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Alkavitae.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Alkavitae.nl

Alkavitae.nl heeft zich toegelegd op producten die het lichaam ontzuren. Het is een internationaal bedrijf met een hoofdvestiging in Eindhoven. Het bedrijf richt zich op drie markten: mensen die gaan voor een hernieuwde gezondheid door te ontzuren, topsporters en mensen die gezond zijn (maar die zich wel bewust zijn van het nut van ontzuren).
AlkaVitae, eerst opererend onder de naam AlkaLife, biedt zijn producten aan via webshops maar ook via diverse andere wegen zoals artsen, distributeurs en winkels.

Bestellingen worden gratis verzonden en tot 16.00 uur worden de bestellingen nog diezelfde dag verstuurd. Naast losse producten, zoals thee, druppels en tabs, zijn er ook pakketten te koop. Een starterspakket is er in twee varianten: met en zonder calcium. Er zijn meerdere combinatiepakketten verkrijgbaar. Boeken over ontzuren zitten ook in het assortiment, net als teststrips.

Op de site is veel informatie te vinden over ontzuren. Wil je persoonlijk een gesprek met een coach over dit onderwerp, dan is er de mogelijkheid een aanvraagformulier in te sturen.

» Alkavitae.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Alkavitae.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews