Allekabels.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over allekabels.nl en lees of deze webshop betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Allekabels

Het leven van Robert Peters zag er in zijn jeugd niet al te rooskleurig uit. Verschillende keren uit huis geplaatst, meerdere internaten bezocht met daarbovenop nog een depressie. Toch wist Peters vanuit de slaapkamer met zijn webshop Allekabels.nl binnen enkele jaren een miljoenenomzet te genereren.

Zoals de naam doet vermoeden concentreert Allekabels.nl zich op de verkoop van allerlei soorten kabels. Van audiokabels voor je audiosysteem tot glasvezelkabels voor het aanleggen van supersnelle netwerken. Je kunt er echter ook terecht voor meer dan 50.000 aanverwante artikelen zoals omvormers, USB accessoires, switches en accu's voor bijvoorbeeld laptops en camera's. Naast dat Allekabels.nl voor elke toepassing kabels kan leveren heb je ook een ruime keuze in kwaliteit, lengte en design.

De producten worden geleverd vanuit een groot magazijn in Limburg. Er is geen fysieke winkel aanwezig waardoor Allekabels.nl haar producten goedkoop kan leveren. Met de ruime telefonische bereikbaarheid en de snelle levering is Allekabels.nl uitgegroeid tot een van de populairste webshops van Nederland.

» Allekabels.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Allekabels.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews