Allianz pechhulp ervaringen en beoordelingen

Lees alle ervaringen over de pechhulp service van Allianz, dit kunnen zowel positieve als negatieve beoordelingen zijn. Jouw persoonlijke ervaringen kan je achterlaten op onze site of deze direct doorsturen naar Allianz. Pechhulp kan je online afsluiten maar ook via een verzekeringskantoor.

Mijn ervaring plaatsen

Over Allianz

Allianz is een van de grootste verzekeraars van de wereld en heeft kantoren en vestigingen in veel verschillende landen. In totaal heeft het bedrijf meer dan 170.000 mensen in dienst. Een zeer betrouwbare en grote partner op het gebied van verzekeringen en pechhulp. In Nederland is het hoofdkantoor van Allianz gevestigd in Rotterdam. Er kunnen verzekeringen worden afgesloten door particulieren maar ook door bedrijven. Allsecur is ook een merk van Allianz op het gebied van autoverzekeringen. Door gebruik te maken van de pechhulp kom je nooit meer langs te weg te staan zonder hulp. Reis je vaak naar het buitenland met jouw auto, neem dan een pakket met Europa dekking. Indien mogelijk wordt jouw voertuig (auto of motor) direct ter plaatste gerepareerd. Over het algemeen arriveert na jouw melding binnen 35 minuten hulp ter plaatse. De (eigen) alarmcentrale is bovendien 24 uur per dag bereikbaar. In totaal maken al meer dan 2,5 miljoen mensen gebruik van de pechhulp service van Allianz.

Ontzettend bedankt

Ervaring van fam. van der Biezen, toegevoegd op 11 januari 2014

Wij reden naar famlie in Friesland op de snelweg toen we twee harde knallen hoorden. Gelijk naar de vluchstrook gestuurd en gestopt. Bleken we twee lekke banden tegelijk te hebben. Direct Allianz gebeld en binnen een half uur hadden we hulp. De auto werd weggesleept en wij konden met een andere auto onze reis vervolgen. Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede service.

Jarenlang teveel betaald

Ervaring van Automobilist, toegevoegd op 9 november 2013

Ben jarenlang lid geweest van de ANWB maar er onlangs achtergekomen dat ik teveel betaald heb. Overgestapt naar Allianz en tot nu toe geen pech gehad dus ook nog geen gebruik gemaakt van de service.

vraagje

Ervaring van Lucas, toegevoegd op 11 oktober 2013

Ik heb al een reisverzekering van Allianz en wil ook lid worden van de pechhulp.Weet iemand of je ook vervangend vervoer krijgt aangeboden in Duitsland? Voor mijn werk ben ik regelmatig in Duitsland maar kan geen afspraak mislopen.

» Allianz pechhulp review

Mijn ervaring plaatsen