Amac ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Amac.nl en lees of deze winkel veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Amac

Amac.nl is de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Het bedrijf heeft verspreid over het land in totaal 47 vestigingen, de eerste store werd in 2005 in Utrecht geopend. Bij Amac.nl kun je terecht voor alle producten van Apple, zo simpel is het. Amac is echter veel meer dan een online winkel waar je prachtige Apple producten kunt kopen.

Zo is Amac.nl bijvoorbeeld een Apple Authorised Service Provider. Indien nodig kun je hier dus terecht voor gecertificeerde reparaties aan al je Apple apparatuur. Daarnaast organiseert Amac wekelijks trainingen zoals 'Ontdek je Mac' en 'Ontdek je iPad'. Met behulp van deze trainingen haal je het maximale uit je apparaat.

Naast de Apple producten verkoopt Amac.nl ook volop accessoires zoals randapparatuur, dataopslag en beschermhoesjes en cases. Het leveringsprogramma omvat tevens producten van bekende merken als Bose, Belkin en Philips Hue.

Amac.nl heeft ook een speciale afdeling die zich richt op zakelijke en educatieve gebruikers.

Super!!!

Ervaring van Evelien , toegevoegd op 21 augustus 2018

Ik ben gisteren in de Amac store geweest en ik ben ontzettend goed geholpen met mijn iPhones en oude iPhone,de man die mij geholpen heeft heet Ches (weet niet of ik het goed spel) maar er zijn nog maar weinig winkels in NL waar de service zo ontzettend goed is! Dus heel erg bedankt en iedereen aan te raden!! Evelien

Ik wacht al 3 weken op (betaald!) product en AMAC doet loze beloftes

Ervaring van Brakel, toegevoegd op 14 oktober 2017

Het is nu 14 oktober. Ik heb 29 sept iets gekocht en betaald. 11 okt heb ik erover gemaild en kreeg een dom antwoord dat er helaas vertraging was, maar niet hoeveel vertraging. Vervolgens heb ik gebeld en is mij beloofd dat het binnen 2 dagen zou arriveren. Vandaag weer gebeld (iedere keer minstens 15 min in de wacht) en er is nog niets verstuurd en niet bekend wanneer wel. Ik heb de bestelling geannuleerd en nu mag ik minstens 14 dagen wachten totdat ik het geld terug krijg. KOOP NOOOOOIT ONLINE BIJ AMAC!!!!

Ervaring van Thom, toegevoegd op 9 juli 2016

Mijn vader, zusje en ik hebben alledrie een iphone van a mac. Stuk lagere prijs dan nieuw en je ziet het verschil niet.

Ervaring van Henk van Smede, toegevoegd op 4 februari 2016

Vriendelijke jongeman nam ruim de tijd om mij als digibeet alles uit te leggen. Uiteindelijk kwam hij met een advies, en niet gelijk de duurste MacBook. Chapeau.

» Amac review

Mijn ervaring plaatsen