Amazingkids.nl ervaringen en beoordelingen

Slechte ervaringen met winkelen voor je kleintjes? Bij amazingkids.nl word het je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt: een heerlijk overzichtelijke website met topmerken in kleding voor een voordelige prijs. Door de beoordelingen te bekijken kom je er meteen achter of dit een goede website is om je kinderkleding aan te schaffen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Amazingkids.nl

Amazing Kids ziet er meteen erg vriendelijk en kleurrijk uit. Je krijgt door de schuivende plaatje meteen een selectie van de producten te zien die Amazing Kids te bieden heeft. Ook krijg je iets daaronder gelijk een aantal dingen mee over de laatste lopende acties en aanbiedingen.

Zoeken
Je kunt makkelijk door de site navigeren. Ook is er veel aandacht besteed aan kleine extraatjes, zoals een zoekfunctie. Als klant kun je daardoor makkelijk bepaalde aanbiedingen of producten vinden in de webshop.

Afbeelding
De producten worden erg groot weergeven in de webshop. Dit moet je als klant liggen. Echter gezien het een webshop is met vooral kleding voor kinderen is het niet zo'n onverstandige keuze. Het is in ieder geval verder allemaal erg duidelijk, zowel afbeelding als de informatie bij het product.

Betalen
Een bestelling is snel en makkelijk te plaatsten. De webshop van Azazing Kids accepteert verschillende soorten van betalen. Onder meer After Pay is een van de mogelijkheden.

Ervaring van Linda, toegevoegd op 20 september 2014

Mooie kleding koop vooral in de uitverkoop of outlet.

Ervaring van Charlotte, toegevoegd op 11 februari 2014

Enige minpuntje van amazingkids vindt ik dat je verzendkosten moet betalen, anno 2014 vindt ik dat niet meer kunnen

» Amazingkids Review

Mijn ervaring plaatsen