Amorgos ervaringen en beoordelingen

Amorgos.nl is een aanbieder van zeilvakanties. Je kunt kiezen voor een zeilvakantie in Nederland, maar er worden ook zeilvakanties aangeboden naar Griekenland, Kroatië, Turkije en de Caribbean. Zelf ervaringen met een reis naar één van deze landen? Geef je mening. Hoe meer beoordelingen we over Amorgos ontvangen, hoe beter dit is voor andere bezoekers.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Amorgos

Op de website amorgos.nl kun je diverse zeilvakanties boeken. Heb jij altijd al willen leren zeilen, of wil je juist gewoon heerlijk meevaren en zelf even nergens aan denken? Bij amorgos heb je voor elk wat wils. Ze bieden zeilreizen aan in Nederland, maar ook in landen als Griekenland, Kroatië, Turkije en zelfs op de Carribean.

Als je nog niet kan zeilen hoeft dit geen probleem te zijn; er worden verschillende reizen georganiseerd waarbij je leert zeilen. En als je liever gewoon ontspannen aan dek wilt zitten en wilt genieten van het zeeleven, dan kun je ook gewoon meezeilen zonder dat je leert zeilen.

Ook voor de ervaren zeilers biedt amorgos diverse reizen. Zo kunnen zij je helpen met het huren van een zeiljacht, maar je kunt ook achter een moederschip aanvaren. Zo ben je wel heer en meester over je eigen schip, maar hoef je niet zelf de route uit te stippelen.

Kortom: hoe (on)ervaren zeiler je ook bent, bij amorgos.nl is er altijd wel een zeilreis te vinden die bij je past!

» Amorgos Review

Mijn ervaring plaatsen

Amorgos ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews