Anderzorg ervaringen en beoordelingen

Lees de review, ervaringen en recensies over de zorgverzekering van Anderzorg. Daarnaast lees je meer informatie over de premie van Anderzorg voor 2019.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 4 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over Anderzorg

Anderzorg heeft elk jaar een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Daarnaast kan je geld verdienen als je vrienden of bekenden ook klant maakt van Anderzorg. Vooral voor jongeren en mensen die nooit gebruik maken van zorg is het verhogen van het eigen risico een goede keuze. Anderzorg is een label van Menzis. Het afsluiten van een nieuwe zorgpolis 2019 doe je online. Na het afsluiten krijg je binnen enkele dagen een nieuwe zorgpas toegestuurd.

Ervaring van Lucas, toegevoegd op 28 december 2015

Gisteren overgestapt op aanraden van mijn zus, nu al mail binnen dat alles geregeld is. Ga 180 euro besparen komend jaar.

Stap elk jaar over

Ervaring van Eyo, toegevoegd op 10 december 2014

Zat 2 jaar terug bij Anderzorg, dit jaar bij Friesland, nu weer overgestapt naar Anderzorg. Ga meerdere vergelijkingssites af met hoogste eigen risico en kies dan de goedkoopste uit.

Jong

Ervaring van Yuna, toegevoegd op 7 december 2014

Ben 20 jaar en heb nooit wat aan mijn gezondheid dus gekozen voor eigen risico van 850 euro en laagste premie.

Medicijnen veel duurder geworden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 28 augustus 2014

Mijn medicijnen van de apotheek zijn schandalig duur geworden, moest het betalen van mijn eigen risico, twee keer zo duur geworden als vorig jaar. Wie wordt hier slapen rijk???

» Anderzorg Review

Mijn ervaring plaatsen