Aniani.eu ervaringen en beoordelingen

Aniani.eu staat bekend om de prachtige badmode of strandmode voor tijdens een tropische vakantie. Je vind zowel prachtige mix en match bikini‬ôs als badpakken. Ervaringen en beoordelingen met dit unieke badmode merk lees je op onze website zodat je weet wat je kan verwachten als je hier een bikini besteld.

Mijn ervaring plaatsen

Over aniani.eu

Bij Ani Ani krijg je als bezoeker eerst een pagina te zien met een aantal prachtige doorschuivende afbeeldingen. Na het zien van een aantal afbeeldingen krijg je meteen de behoefte om in de webwinkel te gaan kijken. Ook hier zijn weer erg mooie afbeeldingen te zien. Dit maakt het erg prettig shoppen voor een klant.

Ani Ani Lounge
Ani Ani wil graag mensen helpen bij hun aankopen. Je kan als klant over meer kleedkamer tips ontvangen. Dit alles moet ervoor zorgen dat er louter tevreden klanten zijn bij Ani Ani.

Informatie
Naast de prachtige afbeeldingen wordt er bij de producten erg veel aandacht besteed aan informatie voor de klant. Er is vaak een redelijk uitgebreide omschrijving bij een product te vinden.

Lookbook
Het zal geen verrassing zijn dat de producten van Ani Ani ook op andere pagina's te zien zijn. Je kan onder meer producten van Ani Ani terugvinden op Lookbook. Lookbook is overigens een grote fashion blog.

Ervaring van Elise, toegevoegd op 2 augustus 2014

Mooie bikini, hij zit lekker en fijne stof

» Aniani.eu Review

Mijn ervaring plaatsen