Argeweb ervaringen en beoordelingen

Opzoek naar een nieuwe hosting, maar twijfel je nog een beetje of Argeweb echt betrouwbaar is? Lees hier online de ervaringen van andere gebruikers bij dit hosting bedrijf. De beoordelingen zijn allemaal eerlijk geschreven door de klanten van Argeweb. Zo lees je zelf de ervaringen van gebruikers van de online hosting.

Mijn ervaring plaatsen

Over Argeweb.nl

Argeweb.nl komt als één van de betere webhosten uit de bus en dat terwijl er slechts een laag bedrag wordt gerekend voor uitgebreide dienstverlening. De website biedt een overzichtelijk geheel van alle mogelijkheden. Met sprekende kleuren kom je in het volgende menu, waar telkens een duidelijke beschrijving is te vinden over het betreffende onderwerp.

Er worden via argeweb.nl verschillende pakketten aangeboden, waarmee er altijd wel een keuze is te vinden die past bij jouw persoonlijke wensen. Daarnaast wordt het je gemakkelijk gemaakt om je huidige domeinnaam te verhuizen of te redirecten. Wat dit allemaal inhoudt, staat duidelijk beschreven op de website.

Een extra pluspunt aan argeweb.nl is dat er bij bijna alle beschrijvingen ook voorbeelden worden genoemd. Hierdoor is deze site echt voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Je hoeft geen technische termen te kennen om een eigen website te bouwen en die uitspraak komt hier daadwerkelijk tot zijn recht.

Een zeer praktische tool op de site valt onder het kopje Domeinnaam en heet Domeinsuggesties. Stel: je hebt nog geen enkel idee over jouw eigen domeinnaam of die jij in gedachten had, bestaat inmiddels. Om die reden is het zeer welkom dat Argeweb.nl meedenkt met haar klanten en jou, na het invoeren van een zoekwoord, inspireert tot het vinden van een geschikte domeinnaam.

Liever geen review schrijven maar dit is zeer extreem fout.

Ervaring van Eduard, toegevoegd op 24 juni 2020

Top! Geweldige service bij Argeweb —— Review herzien. Voorheen een goede hostingpartij nu een extreem vervelende, overwegend ongeïnteresseerde en brutale partij. Administratief niet in orde, helpdesk vaak dagen wachten terwijl klant website uit de lucht is. Onaanvaardbare downtime (website onbereikbaar) en technische ondersteuning vaak zeer ontoereikend. Ik ben zeer ontdaan en de rest zal ik u besparen maar bespaart u zich dat ook. Doe geen zaken met deze partij.

Prima hoster

Ervaring van Kay D., toegevoegd op 5 juli 2014

Onze hosted exchange draait als een zonnetje alleen de prijs is wat aan de hoge kant. Vragen worden altijd keurig beantwoord en de technische kennis van het personeel is vrij hoog te noemen.

Prima VPS

Ervaring van Smartdealsenzo BV, toegevoegd op 7 april 2014

De VPS die wij bij argeweb afnemen heeft een superhoge uptime. Ook de snelheid is perfect voor ons. Prijzen vergelijken is niet nodig het gaat bij ons om kwaliteit.

Waardeloze hosting

Ervaring van Koos Waardeloos, toegevoegd op 18 augustus 2013

Argeweb wat een irritant bedrijf. Ze blijven maar facturen sturen voor een domeinnaam en website die ik al jaren niet meer gebruik. Opzeggen lukt ook niet. komen ze opeens aan met een incassobureau, ik laat het er niet bij zitten en ga juridische stappen ondernemen.

» Argeweb Review

Mijn ervaring plaatsen