Asadventure ervaringen en beoordelingen

Asadvernture.nl is een websitewaar je tal van producten kunt verkrijgen. Zo zijn er producten te vinden voor op de camping, maar ook herenkleding, badmode en fiets gerelateerde artikelen. Er is echt van alles te verkrijgen op deze website. Voordat je überhaupt iets koopt begrijpen we dat je eerst ervaringen wilt lezen. Dat kan door één van de beoordelingen te lezen die bezoekers geschreven hebben.

Mijn ervaring plaatsen

Over Asadventure

asadventure.nl is een online webshop waar met een uitgebreid assortiment voor de sporters en avonturiers onder ons.

Het aanbod van AS Adventure is zeer divers en vooral gericht op outdooractiviteiten. Zo vind je er onder andere kleding, accessoires, kampeerbenodigdheden, fietsen, snowboards... Alle producten die je er terugvindt zijn van A-merken (Jack Wolfskin, The North Face, Superdry, Eastpak, Esprit, River Woods, Vero Moda, King Louie...) en van het huismerk Ayacucho. Er is ook een rubriek "outlet" waar je koopjes op de kop kan tikken.

Elke bestelling zal gratis verzonden worden indien het totale bedrag meer dan 50 euro bedraagt. Indien het totaalbedrag lager is dan worden er 4,95 euro verzendkosten aangerekend. Je pakketje wordt zo snel mogelijk verzendklaar gemaakt. Binnen elke werkdagen mag je dan ook het pakketje in ontvangst nemen.

Als je vragen hebt over bepaalde producten of je zo graag meer informatie willen over aanbieding dan kan je de klantenservice van AS Adventure contacteren. Zijn zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 10 en 22u. Je kan hun telefonisch bereiken maar ook via e-mail.

Prima webshop

Ervaring van Donny, toegevoegd op 14 december 2014

Al 2 keer besteld, levering duurt iets langer omdat alles uit Belgie komt. Is een grote winkelketen in Belgie dus is zeker betrouwbaar en veilig. Als je het niet vertrouwd moet je maar kijken hoeveel winkels ze hebben in Belgie.

mooie winkels

Ervaring van Aron, toegevoegd op 29 maart 2014

Ken deze winkel uit Antwerpen. Ga 5 keer per jaar daarheen om te shoppen vooral als de uitverkoop weer begint. Online bestellen heb ik nog nooit gedaan.

vraag AS Adventure

Ervaring van Liesje NB, toegevoegd op 13 augustus 2013

Wie weet of AS adventure betrouwbaar en veilig is? Ik wil een grote bestelling plaatsen maar ken deze winkel niet.

» Asadventure Review

Mijn ervaring plaatsen