Asian food lovers ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Asian food lovers en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Asian food lovers

Asianfoodlovers.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de Aziatische keuken. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een Aziatische Maaltijd. Het voordeel van deze online toko is dat je op je gemak het assortiment kunt bekijken. Je hebt geen last van tot de nok toe gevulde winkeltjes met vage beschrijvingen van producten. Bij Asianfoodlovers.nl weet je wat je in huis haalt. Bekende merken als MeiAsia en Golden Turtle zijn hier te vinden.

Je kunt op Asianfoodlovers.nl onder andere noodles, sauzen en kroepoek vinden. Dit is zomaar een greep uit het ruime assortiment. Op de site kun je ook recepten zoeken. Je krijgt dan een recept met de producten erbij. Alle producten kun je selecteren en in je winkelwagentje doen. Dit reken je af. En mis je nog een product? Dan kun je dit gewoon los bestellen.

Asianfoodlovers.nl biedt ook foodboxen aan. Dit zijn boxen met daarin verschillende ingrediënten, 3 recepten en je hebt de mogelijkheid om nog verse ingrediënten toe te voegen. Daarnaast worden in de recepten ook altijd vegetarische varianten genoemd.

Ervaring van Mark, toegevoegd op 18 mei 2015

Leuk concept, gisteren mijn eerste box binnen gekregen, moet nu nog mijn vriendin overhalen om de box vaker te bestellen, eerste gerecht was heerlijk.

» Asian food lovers Review

Mijn ervaring plaatsen