Assem.nl ervaringen en beoordelingen

Online schoenenzaak Van den Assem heeft een ruim assortiment aan schoenen voor dames, heren en kinderen. Daarnaast heeft Van den Assem ook accessoires en tassen van bekende merken. Lees je graag reviews met ervaringen die anderen gehad hebben voordat je iets uitkiest bij Van den Assem? Je vindt ze samen met beoordelingen hier.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over assem.nl

Assem.nl is de webplaats voor dames en heren die ‬ôs avonds op hun gemak naar de mooiste schoenen en laarzen willen vissen om met de mode bij te blijven. Assem heeft ook fysieke winkels in Nederland en maar liefst 17 die verdeeld zitten over het hele land. De schoenencollectie bestaat uit onder andere: sneakers, veterschoenen, booties, instapschoenen, laarzen en noem met maar allemaal op. De keuze van Assem is zo groot dat je maar een merk hoeft op te noemen en ze hebben het op voorraad liggen.

Niets zo gemakkelijk

Als je niet veel tijd hebt om na het werk de fysieke winkels af te schuimen, kun je gemakkelijk doorheen de collectie bladeren op het internet. Je hoeft enkel je keuze aan te duiden, te betalen en als je koopt voor een bepaald uur heb je de schoenen de volgende dag al voor de deur staan. Men verzendt gratis en als de schoenen je niet aanstaan, stuur je ze toch terug.

» assem.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Assem.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews