Assem.nl ervaringen en beoordelingen

Online schoenenzaak Van den Assem heeft een ruim assortiment aan schoenen voor dames, heren en kinderen. Daarnaast heeft Van den Assem ook accessoires en tassen van bekende merken. Lees je graag reviews met ervaringen die anderen gehad hebben voordat je iets uitkiest bij Van den Assem? Je vindt ze samen met beoordelingen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over assem.nl

Assem.nl is de webplaats voor dames en heren die ‬ôs avonds op hun gemak naar de mooiste schoenen en laarzen willen vissen om met de mode bij te blijven. Assem heeft ook fysieke winkels in Nederland en maar liefst 17 die verdeeld zitten over het hele land. De schoenencollectie bestaat uit onder andere: sneakers, veterschoenen, booties, instapschoenen, laarzen en noem met maar allemaal op. De keuze van Assem is zo groot dat je maar een merk hoeft op te noemen en ze hebben het op voorraad liggen.

Niets zo gemakkelijk

Als je niet veel tijd hebt om na het werk de fysieke winkels af te schuimen, kun je gemakkelijk doorheen de collectie bladeren op het internet. Je hoeft enkel je keuze aan te duiden, te betalen en als je koopt voor een bepaald uur heb je de schoenen de volgende dag al voor de deur staan. Men verzendt gratis en als de schoenen je niet aanstaan, stuur je ze toch terug.

Bestelling en retournering

Ervaring van Christine Beijer, toegevoegd op 21 februari 2018

2 paar schoenen besteld en weer geretourneerd, snelle service als zowel de levering als de retournering. Top!

Ervaring van Hans, toegevoegd op 19 februari 2015

Snel in huis, beter dan Zalando, koop hier meestal 2 paar schoenen tegelijk in dezelfde maat. Stuur dan 1 terug die niet past.

Ervaring van W, toegevoegd op 7 oktober 2014

Zeer vriendelijke medewerkers bij de winkel in Alphen aan den Rijn. Koop hier vaker schoenen en krijg altijd goed advies, 1 keer wilde ik schoenen ruilen na 2 weken, was geen enkel probleem.

» assem.nl Review

Mijn ervaring plaatsen