Atelier GS ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Atelier GS en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Atelier GS

Op de website van ateliergs.nl kunnen modebewuste dames exclusieve en hoogwaardige mode bestellen. Dit is voor elke gelegenheid mogelijk. U kunt comfortabel vanuit uw stoel op de website van AtelierGS de nieuwe producten bestellen. Indien u advies wilt dan is dat ook mogelijk. Er wordt ook snel geleverd. Ook kunt u op de site terecht voor grote maten en eventueel extra korte maten. Het is een veel omvattende site die voor iedereen dat heeft wat gezocht wordt.

Leveren en retourneren
Bij het bestellen van uw producten worden verzendkosten gerekend voor het verwerken en het bezorgen van de bestelling. Wanneer het product u niet bevalt dan kunt u het wel gratis terugsturen. Binnen 14 dagen is het mogelijk om het product terug te sturen. Het is wel toegestaan dat de artikelen, die besteld zijn, thuis worden gepast. Badmode moet gepast worden door het ondergoed aan te houden. Het is alleen mogelijk onbeschadigde producten terug te sturen.

Ervaring van Els, toegevoegd op 2 juni 2015

Kreeg via de nieuwsbrief een kortingscode van 10 euro maar deze pakte hij niet, een mail gestuurd en de korting werd alsnog verrekend.

Ervaring van Maud van Gelder, toegevoegd op 2 maart 2015

Mooie kleding, de verzending duurt dikwijls 5-7 dagen, dat kan nog wel wat sneller maar had begrepen dat de kleding uit Duitsland komt. Veel spullen die je niet bij andere winkels vindt.

» Atelier GS review

Mijn ervaring plaatsen