Athleteshop Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Athleteshop en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Athleteshop

Kan jij veilig online bestellen bij Athleteshop? Lees de reviews en bepaal jouw beoordeling.

Snel geleverd en goede afhandeling

Ervaring van Kiki, toegevoegd op 17 mei 2018

Had iets besteld in september wat de volgende dag werd geleverd zoals afgesproken. Helaas is het net vorige maand kapot gegaan, dus heb daarover de klantenservice benaderd. Die reageren snel en hebben het goed afgehandeld. Zonder enige moeite heb ik een nieuw product ontvangen! Zeker aan te raden.

Levertijd & Communicatie kan beter

Ervaring van Thijs, toegevoegd op 3 mei 2018

Na het plaatsen van een bestelling op 19 april 2018 ruim 10 dagen niets gehoord. Na het proberen van telefonisch contact een terugbelverzoek "geprogrammeerd". Ik werd niet teruggebeld. Het invullen van het contactformulier via internet wordt wel snel op gereageerd. Helaas bleek de bestelling pas geleverd te kunnen worden op 16 mei 2018. Omdat dit voor mij veel te laat was (op de site stond voorraad en levering binnen 2 dagen) verzocht de bestelling te annuleren en teruggave van het overgemaakte bedrag. Dit werd snel en correct afgehandeld. Binnen één dag stond het bedrag weer op de rekening.

Gewoon niet leveren

Ervaring van Ellen, toegevoegd op 21 april 2018

Wij hebben (schrik niet) half maart een bestelling geplaatst. Een trampoline. Deze wordt continu op de website aangeboden en is op voorraad... iedere week moet ik er zelf achteraan en krijg ik een standaard mailtje; sorry, het wordt dan en dan geleverd. De levering blijft altijd uit. Geen proactieve klantbenadering, geen alternatief aanbod, geen enkele vorm van behulpzaamheid. Ook na mijn melding dat het wellicht slim is om dit oo de website aan te passen geen reactie. Deze trampoline is noodzaak voor ons zoontje. Ik voel me machteloos en niet gehoord. Ze zijn echt klantonvriendelijk. Vreselijk

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 4 april 2018

» Athleteshop beoordeling

Mijn ervaring plaatsen