Attitude Holland ervaringen en beoordelingen

Attitudeholland.nl is een webshop waar je metal en gothic kleding kunt kopen. De website is sinds 1999 actief en heeft daarnaast ook vele accessoires. Ben je huiverig over het feit of je online wel kleding kunt kopen bij Attitudeholland.nl, dan kun je ervaringen lezen. Over het algemeen zijn veel klanten van Attitudeholland.nl redelijk positief, maar beoordelingen kun je zekerheid geven.

Mijn ervaring plaatsen

Over Attitude Holland

Ben je niet zo van de mainstream; maar neig je meer naar de kant van het alternatieve circuit? Dan is Attitude Holland misschien wel de juiste website voor jou! Attitude Holland bestaat al sinds 1999 en speelt de hoofdrol als het gaat om alternatieve kleding en accessoires.

Met maar liefst 30.000 verschillende producten is Attitude Holland de koploper op de alternatieve kledingmarkt. Het biedt niet alleen kleding, maar ook accessoires en andere hippe dingen om mee te showen. Zo heeft Attitude Holland heeft een garderobe vol aan bandmerchandise, creepers (schoenen), riemen, kinderkleding, ondergoed, sieraden, tassen, zonnebrillen en ga zo maar door.

Attitude Holland heeft alles in huis om iedere alternatieveling op aarde te laten stralen. Bijna alles rondom dit thema hebben ze: burlesque, emo, fantasy, fetish, gothic, punk, rock, scene, spiral, en ga zo nog maar even door. Durf jij anders te zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van attitudeholland.nl

Goed!

Ervaring van Dorie, toegevoegd op 5 februari 2016

Ben blij dat attitude holland bestaat, had anders niet geweten waar ik anders mijn kleding vandaan moet halen. Enige minpunt is dat ik nog nooit iets optijd binnen heb gekregen. Duurt altijd erg lang.

Mooie winkel

Ervaring van mEn, toegevoegd op 28 december 2014

Heb hier al vaker besteld, het aanbod kleding is zo uniek vindt je nergens anders. Enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de levertijd af en toe best lang is.

Fan van AttitudeHolland

Ervaring van Marleen, toegevoegd op 8 december 2013

Soms vind ik het lastig om de juiste maat te bepalen bij de kleding van attitudeholland. Een mailtje sturen met mijn maten in cm en ik krijg direct een advies op maat. Ga zo door en je hebt er een vaste klant bij.

Leuk jurkje

Ervaring van Miranda G., toegevoegd op 23 augustus 2013

Jurkje gekocht voor thema feest jaren 50 bij Aittitude Holland

» Attitude Holland Review

Mijn ervaring plaatsen