Auto-uitlaat.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Auto-uitlaat.nl en lee sof deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Auto-uitlaat.nl

Auto-uitlaat.nl verkoopt, zoals de naam al doet vermoeden, uitlaatsystemen en onderdelen. Hierbij zijn de artikelen scherp geprijsd. Ze bieden zelfs de garantie aan de goedkoopste te zijn. De uitlaten zijn goedgekeurd wat betreft de APK keuringen. Enige uitzonderingen daarop zijn de race sportuitlaten en kat vervangers. Op de uitlaten wordt drie jaar garantie gegeven.

Auto-uitlaat is gevestigd in Zevenaar. Je kan er ook voor kiezen om de bestelde producten zelf op te halen. Dit kan binnen 5 dagen. Hierover word je dan opgebeld. Kies je voor het laten bezorgen, dan wordt er uitgegaan van een verzending binnen twee dagen na betaling. Als dit om bepaalde redenen niet lukt, dan word je hierover geïnformeerd.

Heb je zelf twee linkerhanden? Je kan bij je bestelling de montage mee bestellen! Bij de montage partners van auto-uitlaat.nl kan je de montage dan laten verrichten. De producten worden in dit geval rechtstreeks naar dit montagebedrijf gestuurd. Een afspraak wordt in overleg gemaakt.

Perfecte service geregeld binnen een dag.

Ervaring van Ronald Hulst, toegevoegd op 1 februari 2018

Moest een einddemper bestellen voor een BMW, helaas de verkeerde gekregen dachten wij, na overleg bleek dat het toch de goede was maar een andere aansluiting moest hebben.Die heeft Auto-uitlaat toen kosteloos verzonden binnen een dag.Zijn zeer tevreden over hen en zullen hen ook aanbevelen!

Ervaring van Paul, toegevoegd op 1 oktober 2015

Prima prijzen en snelle levering, meer zoek ik niet in een webshop.

Ervaring van Gregory, toegevoegd op 3 juni 2015

110 euro bespaard dankzij jullie! top!!

» Auto-uitlaat.nl review

Mijn ervaring plaatsen