Autohotel Rijssenhout ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Autohotel Rijssenhout en lees of dit hotel betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Autohotel Rijssenhout

Autohotelrijsenhout.nl (of kortweg autohotel.nl ) is een duidelijke site met reserveermogelijkheden voor het parkeren van jouw auto bij Schiphol Airport. Autohotel bestaat sinds 2005 en biedt naast parkeergelegenheid voor langere duur ook andere mogelijkheden aan. Zo is het mogelijk om tijdens jouw afwezigheid de auto te laten wassen en zelfs te laten onderhouden.

Reparaties en schade aan de autoruit zijn ook bij autohotel op te lossen, waarbij zij samenwerken met Focwa-erkende bedrijven. Vanaf de vertrek- en aankomsthal heb je vervoer van en naar jouw auto. Ook deze service is inbegrepen. Jouw auto staat veilig geparkeerd op een beveiligd terrein maar je kunt er ook voor kiezen om zelf naar het vliegveld te rijden. Autohotel haalt de auto dan op en zorgt dat deze weer op het vliegveld staat bij jouw terugkomst.

De site biedt de mogelijkheid om de verschillende mogelijkheden rustig te bekijken. De tarieven staan duidelijk aangegeven en ook de verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen staan duidelijk omschreven vermeld.

Ervaring van Fons Wienstra, toegevoegd op 21 februari 2015

2 keer mijn wagen al geparkeerd, het ophalen en wegbrengen is gewoon super geregeld, geen zorgen.

Ervaring van Marlie, toegevoegd op 27 november 2014

Heerlijk begin van de vakantie, wij werden vroeger altijd gebracht maar was altijd moeizaam om iemand te vinden die tijd had. Nu voor een paar tientjes lekker parkeren.

» Autohotel Rijssenhout Review

Mijn ervaring plaatsen