Automotel ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Automotel en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Automotel

Automotel.nl is een parkeerdienst voor de Luchthaven Schiphol. De laatste jaren is een ware wildgroei ontstaan op het gebied van parkeerdiensten. De branche heeft daar een slechte naam aan overgehouden. Deze onderneming doet veel moeite om die slechte naam het hoofd te bieden. Zo parkeer je zelf de auto en hoef je de sleutel niet achter te laten. Uiteraard mag dat wel.

Hoe werkt het?
Je parkeert de auto op het beveiligde terrein in Rijsenhout. Hierna neem je plaats in een van de shuttlebusjes van automotel.nl die je in vijf minuten naar een van de vertrekhallen van Schiphol brengt. Bij terugkomst bel je het servicenummer van het bedrijf als je de bagage compleet hebt. Buiten de aankomsthal staat het shuttlebusje weer op je te wachten.

Gunstige tarieven en meer
De tarieven die automotel hanteert, staan duidelijk op de website vermeld. Je weet dus exact waar je aan toe bent. Bovendien kun je de auto tijdens je vakantie laten wassen en schoonmaken.

Vorig jaar beter georganiseerd

Ervaring van Bart, toegevoegd op 29 juli 2017

Met werkt nu samen met Met & Co. We na terugkomst ons gemeld bij de desk en vervolgens met nog 20-25 mensen meer dan 3 kwartier buiten in de harde wind staan te wachten. Vorige jaar was de taxibus er binnen 10 minuten, blijkbaar wachten ze nu tot de bus vol is bij op de Middenweg en bij Met & Co een paar straten verderop. voor ons reden op een volgende keer naar een alternatief te kijken

Ervaring van Hans, toegevoegd op 16 juli 2015

Voor de 2de keer onze auto geparkeerd bij dit bedrijf, alles loopt vlotjes en nette prijzen.

Ervaring van Bas Klank, toegevoegd op 12 april 2015

Busje was snel op schiphol, helaas was onze vlucht 2 uur vertraagd. Bij terugkomst het nummer gebeld en het duurde ong 15 minuten voordat ze ons kwamen ophalen. Toch fijn om met je eigen auto naar schiphol te rijden.

» Automotel Review

Mijn ervaring plaatsen