Autovandaagverkopen ervaringen en beoordelingen

Bij Autovandaagverkopen.nl kun je een auto online verkopen aan ondernemers die RDW erkend zijn. Het verkopen kan via de website van Autovandaagverkopen.nl. Het is begrijpelijk dat je eerst ervaringen en beoordelingen wilt horen van mensen die reeds Autovandaagverkopen.nl hebben gebruikt voor het verkopen van hun auto.

Mijn ervaring plaatsen

Over Autovandaagverkopen

Als je jouw auto snel wilt verkopen kun je dat het beste via autovandaagverkopen.nl doen. Via deze website kun je snel en gratis je auto te koop aanbieden voor auto inkopers. Je kunt heel makkelijk je auto aanmelden via de website. Je vult informatie in zoals het merk, model, bouwjaar, vraagprijs enzovoort. Ook kun je foto's van de auto toevoegen. Vanaf het moment dat jouw auto in veiling geplaatst wordt kan er op geboden worden. En het is aan jou om hiermee akkoord te gaan of niet. Deze website onderscheidt zich van andere doordat zij de bedoeling hebben jouw auto zo snel mogelijk te verkopen. Zo zijn er mensen die hun auto binnen slechts 1 dag hebben verkocht. Er wordt contact met je opgenomen door een occasion makelaar om je aanmelding te bespreken. Ideaal dus voor als je snel van je auto af wilt en daar hulp bij kunt gebruiken. Ik zal dan ook zeker gebruik maken van deze dienst wanneer ik weer van auto wissel. Tot dan kan ik het anderen van harte aanraden.

Je weet waar je aan toe bent

Ervaring van Bobby, toegevoegd op 26 november 2014

Je krijgt een bod en hoeft niet meer te onderhandelen, wij zijn langs een paar autobedrijven gereden maar die boden een stuk minder. 1maal andermaal verkocht!

Binnen 1 week verkoch

Ervaring van Bram, toegevoegd op 11 november 2014

Onze auto binnen 1 week verkocht via Autovandaagverkopen.nl Daarvoor had hij 4 weken op marktplaats gestaan maar veel onzin biedingen.

» Autovandaagverkopen Review

Mijn ervaring plaatsen