Autoweek autoverzekering ervaringen en beoordelingen

Autoweek autoverzekering is speciaal bedoelt voor autoliefhebbers die graag een goede autoverzekering willen, maar er niet teveel voor willen betalen. Zij kunnen hier terecht om hun verzekering af te sluiten. Ervaringen met de verzekering kan je hier lezen, maar ook de beoordelingen voor als je echt schade wil gaan claimen. Je weet zo wat je te wachten staat voordat je een verzekering afsluit.

Mijn ervaring plaatsen

Over Autoweek autoverzekering

Voor iedereen is een auto een belangrijk vervoermiddel. Je gaat ermee naar je werk, je komt er mee terug en als je vrij hebt, ga je met de auto naar familie of eens een dagje naar zee. Omdat de auto zo belangrijk is, wil je je vast en zeker goed laten verzekeren. Uiteraard mag die verzekering niet te duur zijn anders is het niet meer leuk. Helaas zijn de meeste autoverzekeringen veel te duur, maar niet bij autoweekautoverzekering.intramediair.nl. Je betaalt een eerlijke prijs om je auto te laten verzekeren. Zij zijn de specialist en bieden je de laagste prijs aan.

Voordelen

Het grootste voordeel is dat ze de laagste prijs aanbieden van Nederland. Natuurlijk hangt de prijs af van veel factoren zoals: aantal schadevrije jaren, postcode, leeftijd en uiteraard de waarde van je auto. Omdat flexibiliteit belangrijk is, kun je elke dag de verzekering wijzigen of gewoon opzeggen zonder er extra kosten voor te moeten betalen. Ga je op vakantie en wil je een extra verzekering afsluiten bijvoorbeeld pechhulp dan kan dit zonder meer en eenvoudig. De accessoires aan de auto zijn tot een maximaal van €2500 standaard mee verzekerd. Je ziet, eenvoudig en goedkoop.

Ervaring van Iepe, toegevoegd op 29 november 2014

Gister een autoverzekering afgesloten, je wordt goed op de hoogte gehouden van wat er allemaal gebeurt.

Ervaring van Lars Meijman, toegevoegd op 19 oktober 2014

Ben bij autoweek ongeveer 6 tientjes per jaar goedkoper uit.

Ervaring van de Gijte, toegevoegd op 6 augustus 2014

Kan ik mijn huidige autoverzekering per direct opzeggen? Ik wil graag overstappen naar jullie verzekering maar wil niet dubbel verzekert zijn.

» Autoweek autoverzekering Review

Mijn ervaring plaatsen