Avance Shoes ervaringen en beoordelingen

Hoge kwaliteitsschoenen dan is het kenmerk van Avance shoes. De webshop is ook nog eens voorzien van een outlet waar je terecht kan tegen een wat kleiner budget. De beoordelingen van klanten die je al voorgingen kan je hier online lezen. Je hebt zo een eerlijk overzicht van de ervaringen met Avance shoes.

Mijn ervaring plaatsen

Over Avance Shoes

Bij avanceshoes.com kan je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan schoenen zowel voor mannen, vrouwen als kinderen.

De webshop bevat alleen maar kwaliteitsschoenen van A-merken waaronder Le Coq Sportif, G-Star, Lacoste, Converse... Naast een grote collectie schoenen vind je er ook toffe accessoires zoals handtassen en modespullen. Als je lid bent van Avance dan wordt je wel eens in de bloemetjes gezet door te genieten van extra korting.

Op de website van Avance kan je regelmatig koopjes op de kop tikken in hun "outlet". In deze categorie worden laatste stuks aan een zeer scherpe prijs verkocht.

De levering bij je thuis is volledig gratis vanaf 69,99 euro. De levertijd kan tot 3 werkdagen duren. Je kan ook kiezen om je bestelling gratis af te halen in één van de Avance-filialen.

Bij een foute bestelling of als je een vraag hebt dan kan je de klantendienst van Avance contacteren. Dit kan je doen via het contactformulier, telefonisch of via de chat. Deze laatste is zeer handig, want je wordt door een simpele druk op de muis in contact gebracht met een klantendienstmedewerker van Avance.

Korting Avance Shoes

Ervaring van Donna, toegevoegd op 4 augustus 2014

Er staat in de nieuwsbrief vijftig procent korting op kinderschoenen. Er was een paar schoenen die ik op het oog had maar er is maar 23% van de prijs afgegaan.

Prima webshop

Ervaring van J. Van Palmen, toegevoegd op 10 december 2013

Tamaris is mijn favoriete merk schoenen en bij Avance Shoes hebben ze een groot aanbod.

onvriendelijke medewerker

Ervaring van Liselotte, toegevoegd op 13 november 2013

Bij de winkel in Rijswijk werkt een onvriendelijke vrouw, niet normaal, graag haar ontslaan.....

» Avance Shoes Review

Mijn ervaring plaatsen