Avira.com

Bekijk ervaringen en reviews over Avira.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over avira.com

Avira.com is een webwinkel met antivirussoftware. Zowel betaalde producten als gratis varianten zijn verkrijgbaar. Avira richt zich niet alleen op de particuliere markt, maar ook op de zakelijke. Er is vrij veel keus en ieder pakket heeft zijn eigen kenmerken.
Zo kan je kiezen voor een pakket die zorgt voor een snellere pc, opschonen van geheugen en het versleutelen van gegevens. Andere pakketten richten zich vooral op antivirusproducten en overige beschermende factoren voor je pc. De gratis producten zijn direct te downloaden vanaf de site. Dit zijn antivirusprogramma's voor o.a. pc, Mac en Android.

Op de site wordt ruim aandacht geschonken aan de werking van de producten van Avira. Dit wordt gedaan aan de hand van vraag en antwoord. Ook de combinatie van een Aviraproduct met windows 10 wordt op een aparte pagina volledig uitgelegd. Minpuntje is wel dat deze hulppagina's niet in het Nederlands zijn, maar in het Engels. De webwinkel zelf is overigens wel in het Nederlands.

Ervaring van Ikke, toegevoegd op 5 oktober 2015

Weet iemand waar ik de gratis versie van Avira kan downloaden, heb niet zoveel geld maar wil toch mijn computer beschermen.

Ervaring van MM, toegevoegd op 5 juni 2015

Gebruik jullie software al 5 jaar, nooit een virus gehad. super product.

» avira.com

Mijn ervaring plaatsen