Avtours.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over AV tours en lees of dit reisbureau veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Avtours.nl

AV tours is een kleinschalig reisbureau dat zich specialiseert in Afrikaanse rondreizen en safari's. De onderneming is opgericht in 1994 en gevestigd in Deventer. Het aanbod is opgebouwd uit groepsreizen, individuele reizen en reizen op maat.
De groepsreizen hebben als bestemming Kenia, Uganda, Rwanda en Tanzania. Deze groepssafari's doen onder andere bekende wildparken aan. Je kunt genieten van de natuur en de dieren die er leven.
Naast de hierboven genoemde landen is er bij de individuele reizen tevens de mogelijkheid om Zuidelijk Afrika aan te doen. Beleef bijvoorbeeld de 'great migration', duizenden gnoe's en zebra's trekken vanuit de Serengeti naar de Masai Mara in Kenia.
Indien de voorbeeldreizen niet aan jouw specifieke wensen voldoen, is het ook mogelijk om door avtours.nl een reis op maat samen te laten stellen. Uiteraard kun je daarbij gebruik maken van de kennnis die avtours.nl in de loop der jaren heeft opgedaan.
Avtours.nl is aangesloten bij het SGR, dat is een veilig gevoel.

Ervaring van Simone, toegevoegd op 1 juli 2015

Wij zijn ons aan het orienteren op een grote reis, even opgebeld en hebben uitgebreid informatie gekregen. Ze gaan ons een offerte sturen, eerste gevoel is heel goed bij dit bedrijf.

Ervaring van fam. Smit, toegevoegd op 9 mei 2015

Wij hebben een fantastische reis gehad met onze hele familie, mede dankzij jullie. Alles was tot in de puntjes geregeld.

» Avtours.nl review

Mijn ervaring plaatsen