Azalp ervaringen en beoordelingen

Bij Azalp.nl kun je terecht voor allerlei goederen voor in en buiten huis. De spullen die door deze webshop te koop wordt aangeboden worden uitsluitend online te koop aangeboden. Voordat je bij Azalp.nl spullen gaat kopen, wil je natuurlijk weten of andere consumenten een goede ervaring hebben gehad met deze webshop. Op onze website kun je ervaringen lezen van andere consumenten. Eveneens heb je de mogelijkheid om beoordelingen te plaatsen wanneer je een aankoop op Azalp.nl hebt gedaan.

Mijn ervaring plaatsen

Over Azalp

azalp.nl is een online webshop waar je terecht kan voor uitbreidingen aan je huis.

Het asoortiment van Azalp is zeer uitgebreid. Zo vind je er tuinhuizen terug maar ook sauna's, tuinverlichting, tuinmeubels, zwembaden... Alle aangeboden artikelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo bent u zeker van een goede kwaliteit.

Gelukkig is Azalp in het bezit van een certificaat uitgegeven door het Thuiswinkel Keurmeurk. Als klant is dit een mooie extra, want deze geeft jou de bevestiging dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf, want zij voldoen aan de opgelegde eisen en voorwaarden.

Je geniet niet alleen van lage prijzen, maar ook van gratis verzending indien jouw totaalbedrag meer bedraagt dan 75,00 euro. Is je aankoopbedrag lager? Dan betaal je slecht 9,95 euro verzendkosten. De levertijd is afhankelijk van het gekochte artikel. Dit staat duidelijk vermeld bij het product. Normaal gezien is de gemiddelde levertijd enkele werkdagen.

Als je vragen hebt over installaties of over bepaalde artikelen, dan neem je best contact op met de klantenservice van Azalp. Je kan hun telefonisch bereiken of via e-mail.

Service

Ervaring van A de wilde, toegevoegd op 11 oktober 2017

Ons bestelde tuinhuisje werd netjes op afgesproken tijd geleverd. In de doos ontbrak een onderdeel. Azalp heeft het netjes opgelost. Goede service!

Fijne ervaring.

Ervaring van Sjaak van der Pijl, toegevoegd op 23 juni 2017

We hebben Luxform solar tuinlampen besteld bij Azalp. 1) Mooie duidelijke site. 2) Snelle afhandeling. 3) Snelle levering. 4) Kwalitatief hoogwaardig product. 5) Zeer betrouwbaar bedrijf. 6) Fijne ervaring.

Schuur

Ervaring van Boegheim, toegevoegd op 13 september 2016

Snap het niet in 3015 een stalen schuur gekocht niets geen last binnen 3weken in huis topper snap. Niets van dat negatieve gelul prima zaak

Ervaring van I M G, toegevoegd op 9 juni 2015

Wij zijn zeer blij met Azalp, het tuinhuisje was relatief eenvoudig in elkaar te zetten en het eindresultaat is enorm mooi!

na 2 jaar ngo mooi tuinhuis

Ervaring van Fred Re, toegevoegd op 31 augustus 2014

Ons tuinhuisje 2 jaar terug bij Azalp.nl besteld. Mijn vrouw zei vandaag, hij ziet er nog uit als nieuw.

Lange levertijd

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 26 augustus 2014

In totaal 4,5 week moeten wachten, de zomer is alweer bijna voorbij, als ik dit van te voren had geweten had ik never nooit niet bij azalp.nl besteld.

goed bedrijf

Ervaring van Marco de Vlerd, toegevoegd op 19 augustus 2014

BBGrill San Diego 3-S besteld en snel ontvangen. Goed en snel.

» Azalp Review

Mijn ervaring plaatsen