Babista.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Babista.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Babista

Babista.nl is een webshop gespecialiseerd in hoogwaardige en comfortabele herenkleding.Van colberts tot overhemden en van jeans tot poloshirts. Er worden ook schoenen verkocht.

De doelgroep bestaat uit zelfbewuste mannen op zoek naar tijdloze klassieke kleding van gerenommeerde modemerken. De kleding is vooral gemaakt van luxe materialen als leder, kasjmier en katoen. Ook voor mannen met grote maten is er voldoende te vinden.

De uitgebreide en overzichtelijk webshop garandeert kopers een garantie van vijf jaar op het complete assortiment op uitzondering van sokken. Er wordt een maatadvies gehanteerd en een snelle levering gegarandeerd. Er zijn verschillende betaalwijzen mogelijk, zoals via iDEAL, creditcard, acceptgiro en onder rembours.

Babista.nl beschikt over een klantenservice en is zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. Het logo van Waarborg Thuiswinkelen wordt gevoerd, wat veilig winkelen inhoudt. Naast online shoppen, is er ook een papieren catalogus aan te vragen en bestaat de mogelijkheid tot het aanmelden voor de nieuwsbrief.

» Babista Review

Mijn ervaring plaatsen

Babista.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews