Babyenkids ervaringen en beoordelingen

Babyenkids verkoopt baby- en kinderkleding van maat 44 tot 188. Deze webwinkel verkoopt naast kleding ook accessoires zoals kinderstoeltjes en speelgoed. Ben je van plan iets te kopen bij babyenkids.nl? Lees dan vooraf de beoordelingen van andere mensen. Je kunt veel leren van andermans ervaringen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Babyenkids

Babyenkids.nl is een webshop die zich richt op het verkopen van kleding en accessoires voor baby's en kinderen. De producten zijn opgedeeld in verschillende logische categorieën. Het aanbod is uitgebreid en varieert van kinderwagens tot Ajax-drinkbekers. De vormgeving van de site is saai en laat te wensen over, de site voelt klinisch aan en is niet visueel aantrekkelijk. Dit komt wel de navigatie ten goede en het is makkelijk om producten te vinden. Er kan gezocht worden op merk, kleur, seizoen en geslacht.

Het is mogelijk om bestelde producten te retourneren door ze binnen 14 dagen terug te sturen. De leveringskosten zijn €2.95 voor bestellingen tot €50 en gratis voor bestellingen van boven dit bedrag. Levering gebeurt over het algemeen in 1 werkdag als er voor 15.00 besteld wordt. De prijzen zijn competitief en het is dus zeker aan te raden om babyenkids.nl te raadplegen bij het bestellen van produceten voor je baby of kind. Het is jammer dat er niet meer aandacht is besteedt aan de vormgeving maar veel klanten zullen dat voor lief nemen.

Goedkoopst

Ervaring van Naomi en Co, toegevoegd op 17 september 2014

Autostoeltje besteld bij deze winkel. Klein stukje goedkoper dan bij concurrentie

» Babyenkids Review

Mijn ervaring plaatsen