Babyentiener ervaringen en beoordelingen

Babyentiener.nl heeft twee fysieke winkels en is al meer dan 60 jaar actief. Ze verkopen kleding en accessoires voor baby‬ôs en tieners. In die 60 jaar hebben veel mensen ervaringen met babyentiener.nl gehad. Deze kun je samen met hun beoordelingen lezen op deze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Babyentiener

Baby & Tiener is een winkel met een breed assortiment voor, zoals de naam al zegt, babies en tieners. Baby & Tiener is een discount winkel en heeft een laagste prijs garantie op het hele assortiment. Naast de webshop heeft deze winkel twee megastores in Capelle aan de Ijssel en Sliedrecht. Met deze fysieke vestigingen is de winkel al meer dan 60 jaar actief.

Het diverse assortiment van Baby & Tiener bestaat onder andere uit kinder autostoelen, boxen, buggy's, kinderwagens en kinderbedden. De winkel biedt eveneens kinderkleding en speelgoed. Merken die je bij Baby & Tiener tegenkomt zijn onder andere Happy Horse, Smoby, en Tommee tippee.

Als je voor 15 uur via de webshop bestelt, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis. Je kunt onder andere betalen via iDEAL, VISA en PayPal. Bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Sommige producten kunnen vanwege veiligheidsredenen, zoals autostoelen, niet geretourneerd worden.

Top winkel en lage prijzen

Ervaring van Familie Aartsen, toegevoegd op 17 november 2014

Een hoop A-merken met B-prijzen. Een van mijn favoriete winkels sinds kort. Jammer woon ik niet in de buurt.

Uitschrijven op Nieuwsbrief

Ervaring van Babyentiener stop er mee, toegevoegd op 27 september 2014

Ik heb hier in het verleden weleens wat besteld maar ze blijven maar nieuwsbrieven sturen. Ik heb zelf geen kinderen dus stop met sturen aub

Favoriete Babywinkel

Ervaring van Jette van de Smet, toegevoegd op 9 september 2014

Onze kinderwagen van Mutsy hier besteld. Snelle bezorging. Nu wachten op onze kleine :D Laagste prijsgarantie klopt ook ik heb de kinderwagen nergens goedkoper gezien. Binnenkort gaan wij met de auto naar Sliedrecht om nog meer spullen te kopen.

» Babyentiener Review

Mijn ervaring plaatsen