Babypark ervaringen en beoordelingen

Babypark heeft 9 fysieke winkels verspreid over heel Nederland. Ze verkopen babyartikelen en hebben een groot assortiment. Het is dan ook vanzelfsprekend dat veel mensen ervaring hebben met deze keten. Wil jij hun ervaringen lezen en weten wat zij vinden van Babypark? Lees dan hun beoordelingen op onze website.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Babypark

Nederland kent negen megastores van Babypark: een trendy speciaalzaak voor baby ,mama en kind. Naast de bekende winkels kun je ook makkelijk shoppen op babypark.nl wat voor drukbezette moeders een prima alternatief vormt!

Het ruime assortiment bestaat uit een compleet gamma van baby en kleuterartikelen. Met de ingebouwde zoekfunctie kan je zoeken op categorie of op naam. Zo is er ruime keuze uit autostoelen, kinderwagens, buggy's en benodigdheden voor de baby- of kinderkamer. En hebben we onder andere de merken Bugaboo, Maxi-Cosi, Kidsmill, Nuna... De merken zijn van goede kwaliteit, voorzien van de nodige E-labels en worden tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden. Daar we kunnen putten uit een ruime voorraad, wordt uw bestelling met een snelle service gratis geleverd. Kijk ook regelmatig in de koopjeshoek en profiteer van kortingen tot -50%.

Bij babypark.nl kunt u veilig online betalen of in één van de afhaalpunten.
Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantendienst.
Meer informatie over de babypark winkels, openingstijden en de aangeboden promoties vindt u op: www.babypark.nl

» Babypark Review

Mijn ervaring plaatsen

Babypark ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews