Babysupershop.eu ervaringen en beoordelingen

Babysupershop.eu heeft veel baby artikelen variërend van ledikantjes tot buggy‬ôs. Twijfel jij over shoppen bij deze website en lees je eerst graag ervaringen van andere mensen? Dat kun je hier doen. Naast ervaringen kun je ook snel beoordelingen bekijken. Zo kun je in een oogwenk zien of deze winkel betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Babysupershop

babysupershop.eu is een online aanbieder van een zeer uitgebreid assortiment aan babyartikelen.

Baby Super Shop biedt de beste babyartikelen aan, en dit aan een zeer lage prijs. Je vindt bij hun diverse artikelen waaronder bijvoorbeeld bedtextielen, babykleding, positiekleding, wiegjes, autostoeltjes, speelgoed... Noem maar op, wat je nodig hebt voor jou en jouw kindje zal je zeker vinden bij Baby Super Shop.

Bij elke bestelling wordt een standaard verzendkost van 4,95 euro aangerekend indien het pakket niet door de brievenbus past. Als het pakketje door de brievenbus past dan draagt de verzendkost 2,50 euro. Je krijgt een track en trace code zodra het pakketje is verstuurd. Zo kan je het pakketje online opvolgen, en weten wanneer je het bijna bij jou thuis mag gaan verwachten.

Iedere vraag of opmerking zal worden beantwoord door de klantenservice van Baby Super Shop. Indien je product een gebrek toont, wordt je aangeraden om het online contactformulier volledig in te vullen en een bijhorende foto te uploaden waarop het probleem of defect duidelijk te zien is. Voor alle andere dringende zaken kan je hun e-mailen of telefonisch bereiken.

Betrouwbaar?

Ervaring van Josette van Loon, toegevoegd op 5 mei 2015

Een campingbedje besteld, maar dat werdt niet geleverd. Verschillende keren gebeld en gemaild. Er is me beloofd dat ik het geld terug krijg. Dat is tot nu toe helaas niet het geval. Behalve dat ik hals over kop naar een winkel moest voor het benodigde bedje, dat niet kwam, moet ik nu ook nog eens tijd en energie steken in het terug krijgen van mijn geld. Babysupershop? Niet zo super....

Goedkoop wipstoeltje

Ervaring van Dop, toegevoegd op 23 oktober 2014

Voor mijn zus een wipstoeltje gekocht als verjaardagscadeau voor haar kind. Hij bevalt prima.

Jammer van retourkosten

Ervaring van Jonny, toegevoegd op 2 maart 2014

Waarom zou je zelf de kosten moeten betalen als je een artikel terugstuurt wat totaal niet bevalt. Ik wil gewoon gratis kunnen retourzenden.

Veel gekocht

Ervaring van Bianca de R, toegevoegd op 2 december 2013

Alles is gewoon stukken voordeliger dan bij andere babywinkels. Een traphekje van prenatal is niet te betalen hier wel gelukkig

» Babysupershop Review

Mijn ervaring plaatsen