Babyvalue ervaringen en beoordelingen

Op babyvalue kun je oudere modellen buggy‬ôs en stoelzitjes vinden van bekende merken. Hierdoor word je een goede prijs aangeboden. Weet je niet zeker of je wel of niet bij deze winkel moet kopen? Lees hier welke ervaringen andere mensen hebben gehad met Babyvalue en welke beoordelingen deze shop heeft verzameld.

Mijn ervaring plaatsen

Over Babyvalue

Op zoek naar een buggy, een kinderstoel voor in de auto of een kinderwagen? En wilt u daar niet te veel aan uitgeven? Wellicht is het dan een slimme zet om de website babyvalue.nl eens op te zoeken. Dit is een online outlet winkel die gespecialiseerd is in laag geprijsde baby artikelen en dan met name autostoelen, buggy's en kinderwagens, maar u vindt er ook accessoires als regenhoezen, dekens en luier tassen. Babyvalue.nl kan deze artikelen goedkoop aanbieden, omdat het doorgaans om oudere modellen gaat of showroom modellen. De winkel heeft een enorm groot aanbod en is officiële partner van Maxi-Cosi. Naar eigen zeggen is het de goedkoopste aanbieder van Nederland. Op elk product krijgen klanten twee jaar garantie, dus dat zit wel snor. Op de site kan eenvoudig bestelt en betaalt worden. U kunt betalen met creditcard, via PayPal of iDEAL. Bestelt u meer dan vijftig euro, dan zijn er geen verzendkosten verbonden aan de bestelling.

Onbeschofte bezorger

Ervaring van Marla, toegevoegd op 12 november 2014

Diegene die het pakketje van babyvalue kwam bezorgen had ik nog nooit gezien bij ons in de buurt. Hij douwde het pakketje in mijn handen zonder wat te zeggen. Als je geen zin hebt in je werk doe het dan niet. Voortaan zie ik graag mijn oude vertrouwde postbode weer de pakketjes afleveren.

track trace klopt niet

Ervaring van R, toegevoegd op 4 september 2014

opeens stond de postbode voor de deur terwijl het niet bij track en trace stond, geen probleem omdat ik thuis was maar toch niet handig.

Tevree

Ervaring van Aaike, toegevoegd op 2 september 2014

Onze kinderwagen is precies zoals we verwacht hadden.

Netjes opgelost

Ervaring van Julia en Co, toegevoegd op 8 december 2013

Er was een onderdeel niet aanwezig, geen gedoe maar ze stuurden direct zonder doorvragen een nieuw onderdeel op. Dit is zoals het hoort Babyvalue

» Babyvalue Review

Mijn ervaring plaatsen