Badkamerwarenhuis ervaringen en beoordelingen

Tegenwoordig wordt een badkamer niet meer gezien als alleen maar een wasruimte. Veel mensen zien het tegenwoordig ook als een ruimte waar ze lekker kunnen ontspannen door een lekker bad of soms zelfs een sauna te nemen. Badkamerwarenhuis is gespecialiseerd in alle soorten badkamer accessoires. Voordat je een bestelling plaatst, kun je het best eerst de ervaringen op deze pagina lezen. Na een aankoop kun je ook beoordelingen plaatsen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Badkamerwarenhuis

badkamerwarenhuis.nl is een online webwinkel waar je terecht kan voor sanitair en badkamers.

Het assortiment van Badkamer Warenhuis is is zeer uitgebreid maar ook divers. Je vindt er onder andere complete badkamer, badkamermeubels, douche, ligbaden, wastafels, tegels, toiletten, spiegels, kranen... Je kan producten komen van de grootste merken (Haceka, Sphinx, Villeroy & Boch, BWH Design...) aan de laagste prijzen.

Bij elke bestelling zal je verzendkosten betalen. Deze verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en afstand. De kosten worden verdeeld als volgt: S= 9,95 euro, M= 19,95 euro, L= 29,95 euro en XL= 39,95 euro. De levertijd bedraagt 1 tot 2 weken. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw bestelling af te halen in Utrecht, dit is volledig kosteloos en u zal ook geholpen worden met het inladen.

Als je je inschrijft op de mailinglijst dan ontvang je het laatste nieuws over Badkamer Warenhuis, maar je zal ook leuke aanbiedingen en kortingen ontvangen.

Als je vragen hebt over de levertijd of je zou graag meer informatie willen over bepaalde artikelen dan staat de klantendienst telefonisch voor je klaar.

» Badkamerwarenhuis Review

Mijn ervaring plaatsen