Badkamerxxl.nl ervaringen en beoordelingen

Badkamerproducten en apparatuur in allerlei soorten en maten: daar staat badkamerXXL voor. Koop kranen, douchekoppen en andere badkamermeubels tegen een scherpe prijs. Op onze site zijn diverse beoordelingen en reviews met daarin beschreven ervaringen betreffende badkamerxxl.nl te vinden, mocht je overwegen een aankoop te doen bij deze webshop.

Mijn ervaring plaatsen

Over badkamerxxl

De website van Badkamer Xxl heeft de mooiste badkamers van heel Nederland te bieden aan haar klanten. Op de website is een zeer compleet aanbod aan badkamers te vinden. Ook voor onderdelen ben je bij Badkamer Xxl aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk zeer vele producten. Vaak is maat te bestellen, zodat ze precies passen in jou huidige badkamer.

Advies
Mocht je er zelf nog niet helemaal uit zijn. Op de website van Badkamer Xxl is de nodige informatie te vinden over badkamers en producten. Zo kun je een completer beeld krijgen over welke stijl bij je past.

Contact
Als je er uiteindelijk bijna uit bent, kan een klant zich nog even laten bijstaan door het team achter Badkamer Xxl. Die kunnen je de nodige adviezen geven over bepaalde producten of welke dingen goed passen in een bepaalde stijl. Uiteindelijk zul je de badkamer samenstellen waar je als bezoeker van droomt.

wat je ziet/leest is wat je krijgt.....

Ervaring van jan dirkx, toegevoegd op 8 mei 2018

perfect advies, naleving van hetgeen is afgesproken, tijdige levering, scherpe prijs, nog extra service, na gedane zaken. samenvattend: het klopt.

Ervaring van M, toegevoegd op 15 februari 2015

Op advies van onze loodgieter bij jullie webshop een kijkje genomen, echt alles is stukken goedkoper dan bij de winkel waar we normaal ons sanitair kopen.

Ervaring van Gerben, toegevoegd op 2 oktober 2014

Mijn bestelling was snel in huis , dit weekend weer verder klussen.

» badkamerxxl Review

Mijn ervaring plaatsen