Bagazoo ervaringen en beoordelingen

Lees de laatste ervaringen van klanten die iets hebben gekocht bij Bagazoo. De beoordelingen geven een goed beeld van wat je kunt verwachten van de webshop Bagazoo. Een ervaring kan een aankoop zijn maar ook een contactmoment met de klantenservice van Bagazoo. Bekijk hoe betrouwbaar deze webshop is door alle recensies samen te voegen in een eindoordeel.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bagazoo

Bagazoo is een webshop die actief is in meerdere Europese landen, waaronder Nederland. Er worden in alle soorten en maten tassen en koffers aangeboden. De verzending is altijd gratis, ongeacht de hoogte van het orderbedrag. Alle artikelen die in de webshop staan zijn voorradig en direct leverbaar. De verzending is binnen 1 of 2 werkdagen en gebeurt door PostNL. Merken die er verkocht worden zijn onder meer Michael Kors, DKNY, Guess, Eastpack en Kipling. Betalen kan op verschillende manieren waaronder met iDeal en creditcard. Elke week worden er nieuwe tassen toegevoegd aan het assortiment. Is een tas of koffer niet naar wens, deze kan je binnen 14 dagen weer terugsturen. Deze webshop heeft ook een fysieke winkel, die gevestigd is in Vorst in België. Hier kan je jouw bestelling ook afhalen of alle tassen bekijken. Op alle aangeboden tassen zit een minimale garantie van 2 jaar. Bagazoo heeft ook een eigen Facebook pagina waar je het laatste nieuws en kortingen kunt terugvinden.

twee tassen besteld

Ervaring van Suzanne, toegevoegd op 13 april 2014

Gewoon goed en betrouwbaar bedrijf. Heb al 2 Michael Kors tassen besteld bij Bagazoo.

Heel ander model

Ervaring van F.V., toegevoegd op 2 mei 2013

Ik had een rugzak besteld in het rood maar kreeg hem in het grijs. Terugsturen dan maar, weet nog niet of ik opnieuw ga bestellen, duur weer extra lang allemaal dit.

top service

Ervaring van Tristan, toegevoegd op 16 februari 2013

De bestelling was fout gegaan door een fout aan de kant van bagazoo. Ter compensatie heb ik een kortingscode ontvangen waar ik blij mee was. Uiteindelijk dus een flinke korting op mijn koffer.

» Bagazoo review

Mijn ervaring plaatsen