Bakker Hillegom ervaringen en beoordelingen

Bakker-Hillegom.nl is webshop met tal van tuinartikelen. Naast een Nederlandse website heeft Bakker-Hillegom.nl ook diverse vestigingen en websites door Europa. Bakker-Hillegom.nl heeft naast bloembollen en planten vele accessoires voor je tuin. Ondanks dit een grote webshop is, is het verstandig om ervaringen en boordelingen van dit bedrijf te lezen alvorens je iets koopt.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bakker Hillegom

bakker-hillegom.nl is een online webshop waar je terecht kan voor tuinartikelen.

Het assortiment van Bakker Hillegom is zeer uitgebreid. Je vindt er onder andere bloemmbollen, bomen en heesters, groente, fruit, zaden, rozen, planten en accessoires. Op de website vind je ook tuinadvies terug. Dit kan enorm handig zijn als je nog een groentje bent.

Bakker Hillegom is ook aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. Dit wil zeggen dat zij in het bezit zijn van een certificaat waardoor jij als klant zeker mag zijn dat je te maken hebt met een goede maar ook betrouwbare webwinkel. Zij voldoen namelijk aan alle opgelegde eisen en voorwaarden.

Bij elke bestelling betaal 4,95 euro verzendkosten. De producten worden speciaal verpakt zodat de hoge kwaliteit behouden blijft. Ze worden net voor de verzending zal plaatsvinden klaargemaakt om de versheid te garanderen.

Als je vragen hebt over bepaalde zaden of je zou graag meer informatie hebben over de levertijden, dan kan je de klantenservice van Bakker Hillegom contacteren. Ze zijn te bereiken via e-mail, telefonisch of via fax. Ze zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Dode planten

Ervaring van Barends, toegevoegd op 16 mei 2017

Na de bestelling eindelijk na een maand!! Te hebben gekregen Omg wat een drama alles dood. Gewoon weer rechtstreeks bij de kweker of een goed tuincentrum, veel beter

Goede en snelle service

Ervaring van Marjan, toegevoegd op 8 april 2017

Bij ons was de bestelling niet helemaal goed gegaan, maar dit is snel en goed afgehandeld. Goede service.

levering struikrozen

Ervaring van A jongenelen...... vader jongenelen klant nr434590576, toegevoegd op 20 juni 2016

vind het top dat...... een roos dood was gegaan en er 3 nieuwe prachtige voor terug heb ontvangen waar kom dat nog meer voor grote klasse heel erg bedank en veel succes

levering compleet borderpanten-plan

Ervaring van H. de Jong, toegevoegd op 4 mei 2016

Van catalogus besteld: 30 langbloeiende borderplanten in 7 verschillende soorten (30 st. �  â�¬44,50 met als gratis toegevoegde levering een vlinderstruik (1 verp. 3 stuks). In catalogus stond volledig plantplan afgedrukt, om voor een tuinier als ik uitstekend te gebruiken om ze correct te planten. Levering ontvangen zonder een afdruk van plantplan bij te voegen (dus zoek het maar uit); voor wat de vlinderstruik toelevering ben ik nog op zoek in de doos, maar ik vindt deze helaas niet. Slordige levering! Maar: Ik blijf Bakker trouw, want ik ben al vele jaren klant met ook goede ervaringen. De tulpen staan er op dit moment grandioos bij en worden door de buurt bewonderd. Het kan toch ook wel goed!

goede kwaliteit en met zorg verpakte planten.

Ervaring van elsje weber, toegevoegd op 10 juni 2015

Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij Bakker Hillegom en ik ben niet teleurgesteld. De planten zijn van goede kwaliteit en werden op tijd bezorgd. Met de firma Bakker Hillegom in niets mis,ik vind het een aanrader. Elsje Weber, Zaandam

DRAMA

Ervaring van Haplo, toegevoegd op 9 april 2015

plantjes gekocht, en uiteraard is de foto in de folder veeeeel mooier dan wat je krijgt . maar plantjes los in een doos aanleveren is natuurlijk extreem slecht. Minstens de helft was volkomen dood, door het bewegen in de doos. Planten kopen moet je hier gewoon niet doen, minstend de helft kan zo de vuilnisbak in wegens extreem slechte verpakking. Een diepe schande dat een bedrijf dat een webwinkel heeft zo een dramatisch slecht inpakbeleid heeft

Lekkere aarbeien

Ervaring van van Berger, toegevoegd op 6 augustus 2014

Wij hebben vandaag onze aardbeien geplukt, ze smaken heerlijk.

niet zo mooi als op de foto

Ervaring van M, toegevoegd op 11 september 2013

Op de foto's zien de plantjes er geweldig uit, bij levering niet. Misschien trekt het nog bij als ze zon en water krijgen maar tot nu toe ben ik niet tevreden.

» Bakker Hillegom Review

Mijn ervaring plaatsen