Balanceergewicht.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Balanceergewicht.nl en lees of deze site veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Balanceergewicht.nl

Stuitert je auto veel op en neer en denk je dat dit komt door de statische onbalans van de auto? Dan wordt het wellicht tijd om je autobanden uit te (laten) balanceren. In de online winkel van balanceergewicht.nl vindt je verschillende soorten gewichten om je autobanden uit te lijnen. Verder vindt je hier ook andere accessoires voor je auto, zoals ruitenwissers en autolampen. Maar ook de grotere accessoires zoals wielsloten zijn hier te verkrijgen.

De artikelen die verkocht worden op de site komen rechtstreeks uit eigen groothandel, waardoor in principe alle artikelen binnen 2 werkdagen bij je thuis geleverd worden. Tevens betaal je hierdoor ook de groothandelsprijs en niet de retail prijs. En uiteraard: niet goed? geld terug!

Verder is een bestelling boven de €30,- altijd gratis verzenden! Kortom: ben je op zoek naar een manier om je autobanden uit te balanceren? Op balanceergewicht.nl helpen ze je graag verder.

Ervaring van Loop, toegevoegd op 4 februari 2016

Goed geholpen via de klantenservice, verstand van zaken deze mensen.

Ervaring van Freek, toegevoegd op 13 november 2015

Heb een VW Polo uit 2006 en sinds enkele dagen trilt het stuur enorm, op snelweg niet zo erg als binnen bebouwde kom, wat kan ik hier precies aan doen?

» Balanceergewicht.nl review

Mijn ervaring plaatsen