Ballon-specialist.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Ballon-specialist.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ballon-specialist.nl

Ballon-Specialist.nl is onderdeel van Fleurtiek B.V. die sinds 1988 actief met de verkoop van allerhande geschenken voor alle soorten gelegenheden zoals bloemen, champagnes, bonbons enz. De webwinkel spitst zich volledig toe op allerhande geschenkballonnen voor elke gelegenheid. Deze ballonnen zijn gevuld met helium en bestaan in diverse vormen en maten. Je kan er kiezen uit verschillende rubrieken en gelegenheden waarvoor een ballon kan geschonken worden. In deze rubrieken vind je verschillende soorten ballonnen alsook in verschillende prijscategorieën opgedeeld zodat men gemakkelijk kan kiezen voor een ballon in ieders budget. Er bestaat ook de mogelijkheid om een persoonlijke tekst bij de bestelling te plaatsen.

Betalen gebeurt via iDeal, creditcard of factuur. De leveringskosten bedragen 4,95 € voor levering in gans Nederland. De levering gebeurt de dag nadien afhankelijk hoe laat je de bestelling plaatst. Voor meerdere bestellingen worden geen extra kosten aangerekend. De klantendienst is steeds paraat van maandag tot vrijdag om op alle vragen te antwoorden.

Ervaring van A, toegevoegd op 6 juli 2015

Hele leuke ballon opgestuurd naar mijn nichtje die net was bevallen, na 2 weken hangt hij nog steeds aan de voordeur

Ervaring van Irma, toegevoegd op 13 mei 2015

Mijn buurjongetje is gek op ballonnen, voor zijn 5de verjaardag hebben we er 2 verstuurd. Precies op zijn verjaardag kwamen ze aan. Veel keus en goede prijzen.

» Ballon-specialist.nl review

Mijn ervaring plaatsen