Ballonnen.net ervaringen en beoordelingen

Het maakt niet uit naar welke helium ballonnen je op zoekt bent, je hebt grote kans dat Balonnen.net deze voor je kan leveren. Het assortiment heeft onder meer cijferballonnen en zogenaamde zingende ballonnen. Ben je nog niet overtuigd over Ballonnen.net? Neem een kijkje bij de ervaringen en beoordelingen die klanten van Ballonnen.net hebben geschreven.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ballonnen.net

Via de webshop ballonnen.net kun je een ballon uitkiezen en bij iemand thuis laten bezorgen. Deze ballonnen worden gevuld met helium en in een doos naar de ontvanger toegestuurd. Zodra de ontvanger de doos opendoet komt de ballon er direct uit gevlogen, maar gelukkig vliegt hij niet écht weg, doordat er een gewichtje aan het touwtje vastgemaakt zit. Een erg leuke, originele verrassing, dus, want wie verwacht er nou een pakketje te krijgen met een ballon erin?!

Er zijn ballonnen voor verschillende gelegenheden, zoals valentijnsdag, geboorte, verjaardag, beterschap en welkom thuis. Ook zijn er speciale disney-ballonnen en zelfs zingende ballonnen!

En vindt je alleen een ballon sturen niet leuk genoeg? Dan kun je er ook voor kiezen om de ballon op te sturen met een ander cadeautje erbij. Je kunt kiezen uit verschillende cadeaus, zoals een knuffel, een luchtje, chocolade, bloemen, cadeaubonnen of wijn. Zo maak je er een nóg persoonlijker cadeautje van!

Leuk cadeau

Ervaring van Shirley fD, toegevoegd op 5 september 2014

Je verwacht het niet als de deurbel gaat dat je een ballon krijgt.

Hij hangt nog steeds

Ervaring van Maaike, toegevoegd op 23 juni 2014

Voor de geboorte van onze zoon een ballon van jullie gehad, 5 dagen verder en hij hangt nog steeds keileuk aan de voordeur.

» Balonnen.net Review

Mijn ervaring plaatsen