Bandenshop ervaringen en beoordelingen

Winterbanden, zomerbanden, vier seizoenenbanden; het maakt niet uit waar je naar op zoek bent. Bandenshop verkoopt al dit soort banden. Ze hebben diverse merken waardoor je er verzekerd van kunt zijn dat het kwalitatieve banden zijn. Als je een 'second opinion' over de betrouwbaarheid van dit bedrijf wilt, kun je de ervaringen en beoordelingen lezen van mensen die ervaring hebben gehad met Bandenshop.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bandenshop

bandenshop.nl is een grote online webwinkel gespecialiseerd in het verkopen van banden.

Het assortiment van Banden Shop bestaat uit verschillende soorten banden. Zo kan je er zomerbanden kopen, maar ook winterbanden, vier seizoenen banden. Er worden banden aangeboden van verschillende topmerken zoals bijvoorbeeld Michelin, Falken, Goodyear, Bridgestone... Het bestellen is heel eenvoudig, dankzij de banden configurator die je op de website terugvindt. Het enige wat je hoeft te doen is enkele vragen invullen zoals bijvoordeelde de hoogte en of breedte... Zodra je alles hebt ingevuld zal je een overzicht krijgen van alle geschikte banden die je kan monteren op je wagen. Alle banden die je ziet in het overzicht zijn ook meteen leverbaar uit eigen voorraad.

Elke bestelling die je plaatst bij Banden Shop zal gratis bezorgd worden bij jou thuis. Je hebt ook de mogelijkheid om de banden te gaan afhalen. De levertijd ligt tussen 2 tot 10 werkdagen.

Als je vragen hebt over jouw bestelling of je wilt graag een retour doen, dan kan je contact opnemen met de klantendienst. Je kan hun telefonisch bereiken of via e-mail.

» Bandenshop Review

Mijn ervaring plaatsen

Bandenshop ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews