Barbecuesexpress ervaringen en beoordelingen

Ben je iemand die in de lente en tijdens de zomer van barbecueën houdt? Barbecuesexpress.nl heeft diverse soorten barbecues waar je een keuze uit kunt maken. Ook verkopen ze accessoires. Eerst weten wat andere mensen vinden? Lees ervaringen en beoordelingen over Barbecuesexpress.nl op de reviewpagina.

Mijn ervaring plaatsen

Over Barbecuesexpress

Zolang het vuur is uitgevonden doet de mens het al. De holenmens roosterde de van de jacht afkomstige prooi al aan het spit. Kon je maar even terug in de tijd..... .

We zitten al weer bijna in december. Weet u nog wanneer u de laatste keer gebarbecued heeft? Laat de winter maar snel voorbij gaan. Al zijn er natuurlijk ook de echte 'die-hards' die het ook 's winters doen!

Bent u toe aan een nieuwe bbq en wilt u zich nu al oriënteren? Surf eens naar
www.barbecuesexpress.nl. Bent u van het barbecueën op gas of doet u het liever op houtskool? Ook elektrisch kan natuurlijk.

De site is eenvoudig van opzet maar is daarbij wel duidelijk. Het assortiment is niet echt groot. Van een specialist op dit gebied zou je meer mogen verwachten. Wellicht dat er in de nabije toekomst meer producten worden toegevoegd. Het kan natuurlijk ook zijn dat hier bewust voor gekozen is.

Beschermhoes

Ervaring van Coen, toegevoegd op 24 oktober 2014

Omdat ik binnen geen plek heb zocht ik een beschermhoes voor mijn bbq, bij deze winkel gevonden en besteld. Volgende dag ging de bel, daar was hij al.

Achteraf betalen met Klarna

Ervaring van Joop van Zanten, toegevoegd op 3 april 2014

Niet veel winkels bieden het aan maar persoonlijk vindt ik het een pluspunt als je achteraf kunt betalen met Klarna.

» Barbecuesexpress Review

Mijn ervaring plaatsen