Bart Smit ervaringen en beoordelingen

Iedereen is wel eens langs een winkel van Bart Smit gelopen, maar wist je dat Bart Smit ook een webwinkel heeft? Alle ervaringen die je in een fysieke winkel hebt gehad met Bart Smit kun je dus ook vinden op het web. Op onze website kun je beoordelingen vinden over deze winkel.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bart Smit

Bartsmit.nl is de homepage en webwinkel van de bekende speelgoedketen. Het aanbod is uitgebreid en gevarieerd. De producten zijn verdeeld onder makkelijk vindbare categorieën. De site doet soms een beetje kinderlijk aan, verwacht grote lettertypes en bonte kleuren, dit is natuurlijk te verwachten op de webwinkel van een speelgoedketen.

Op de website van bartsmit.nl worden de leveringsvoorwaarden duidelijk aangegeven. Je kunt ervoor kiezen om spullen thuis te laten bezorgen of om ze op te halen bij een van de meer dan 250 vestigingen door het hele land. Thuisbezorging gebeurt over het algemeen binnen een werkdag. Bijzonder is dat Bart Smit je honderd dagen bedenktijd geeft waarin je gekochte producten kunt retourneren. Bewaar de bon dus goed.

Er is ook een koopjeshoek met sterk afgeprijsde producten die zeker de moeite waard is om even door te snuffelen. Mocht je op zoek zijn naar inspiratie zijn er de categorieën 'kraamcadeaus' en 'verjaardagen', ideaal mocht je niet weten wat te kopen. Betalen kan via iDeal, creditcard of Bart Smit cadeaubonnen, online betalingsplatforms zoals Paypal worden nog niet ondersteund.

Ophalen gaat sneller

Ervaring van M., toegevoegd op 23 juni 2014

De levertijd is wel lang bij bartsmit. Tip, bestel iets en haal het dan af bij een shop van bartsmit gaat een stuk sneller.

Waarom door de brienbus

Ervaring van Nikita, toegevoegd op 10 juni 2014

We hadden een pop besteld voor onze dochter. Deze is, alhoewel hij eigenlijk te groot is, door de brievenbus gedauwd. Het cadeaupapier is gescheurd. Misschien ligt het aan onze postbode maar volgende keer graag even aanbellen. Ook de levertijd was 3 dagen, had net zo goed de fiets kunnen pakken naar de Bart Smit.

Verschilend assortment

Ervaring van Abby, toegevoegd op 14 december 2013

Waar ik wel een beetje van baal, staat er leuk speelgoed op de website van Bart Smit, ga je naar de winkel hebben ze het niet. Er staat veel meer op de webshop dan in de winkel van Bart Smit. Graag dit voortaan erbij zetten

» Bart Smit Review

Mijn ervaring plaatsen