Basiclabel.nl ervaringen en beoordelingen

Heb je net een nieuwe woning betrokken en ben je op zoek naar nieuwe meubelen? Op de website Basiclabel.nl kun je gemakkelijk alle soorten meubels kopen door een bestelling te plaatsen op de website. Als je wilt weten of de kwaliteit van de meubels goed is, kun je de ervaringen en beoordelingen die op deze pagina worden vermeld lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Basiclabel.nl

basiclabel.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in woonbenodigdheden.

Het assortiment van Basic Label is uitgebreid. Zo vind je er verschillende soorten tafels terug, maar ook zitmeubels (sofa's, lounge zetels...), kasten, verlichting, slaapkamers, babykamers, accessoires... Voor ieder wat wils en dit aan een lage prijs.

De winkel is ook aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. Als klant ben je dus zeker dat je te maken hebt met een goed, maar ook professioneel bedrijf. Zij voldoen aan de strenge eisen en voorwaarden die opgelegd zijn door het Keurmerk.

Bij afronding van je bestelling zal je merken dat je geen verzendkosten hoeft te betalen! Iedere bestelling bij Basic Label wordt gratis verzonden! De levertijd is afhankelijk van het product. Bij ieder product staat vermeld of het meteen leverbaar is of indien er een wachttijd is. Normaal gezien kan je de meeste artikelen binnen enkele werkdagen in ontvangst nemen.

Bij vragen over de meubels, kan je de klantenservice van Basic Label contacteren. Dit kan je doen door het online contactformulier in te vullen, maar ook door hun telefonisch te benaderen.

Bank COMO/RUGA

Ervaring van Wendy, toegevoegd op 23 februari 2019

Op de tv wonen beurs de bank COMO gekocht. Dit is dezelfde bank als de RUGA echter een nieuwe stof. Bij levering werden de delen in de woonkamer geplaatst en het uitpakken was voor jezelf (incl verpakkingsmateriaal) de pootjes moesten ergens in de verpakking zitten. Bij het uitpakken waren de pootjes al gemonteerd echter waren deze afgebroken. Hierdoor was het onderdek kapot en zat overal zaagsel. Nadat ik de pootjes er zelf onder had geboord, Mn keuken had volgestapeld met verpakkingsmateriaal en plaatsnam zag ik waar ik had gezeten duidelijk in de stof, Dit ging ook na even wrijven niet meer weg. De rugkussens waren enorm slap en kon ik indrukken tot 5cm van de zitting. Dit was niet zo bij het showroommodel. Hierop een mail gestuurd en gewacht op een reactie. Gezien de bank rond de kerst was geleverd duurde dit antwoord enkele weken. Hierna is een servicemonteur langs gestuurd. Deze heeft een nieuwe afdekking aan de onderzijde aangebracht en gaf aan dat de uitgeleefde uitstraling een stof eigenschap was waardoor inderdaad na een keer plaatsnemen de bank er uit zag alsof het met pakken melk was overgoten. Dit terug gekoppeld aan Basiclabel, zij hebben hierop de foto’s en het servicerapport beoordeeld en aangegeven dat ik de bank mocht retourneren en mijn geld teruggestort kreeg of omruilen voor een RUGA bank. Ik ben hierop naar Hoorn NH gereden omdat het model mij nog steeds aanstond en mijn maandagochtendmodel hier misschien een uitzondering in was. In Hoorn NH de RUGA bank bekeken met de ‘andere stof’ die hierbij hoorde. Deze bank had wel stevige kussens en de stof was eveneens schitterend. Hierop gekozen voor een omruiling. De bank stond gelukkig op voorraad (indien dit niet zo was geweest had ik de maandagochtend-bank tot ruiling mogen gebruiken) de week erna kreeg ik de RUGA geleverd. Dit ging heel zorgvuldig, bank werd rondom gecontroleerd en uitgepakt, ‘oude’ bank verwijderd en nieuwe geplaatst. TOP!! Deze heeft wel stevige kussens en zit en ziet fantastisch wat mij een trots en gelukkig mens maakt. Ik heb begrepen dat de stofstaal van de COMO ook niet meer aanwezig was, wat mij verteld dat deze pilot geen succes is geweest. Ik werd bedankt voor mijn vertrouwen door de keuze voor de omruiling, dit heeft Basiclabel aan zichzelf (ik noem: Daniele) te danken door de keurige en betrokken oplossing en afhandeling.

Uitstekend opgelost

Ervaring van Marv van L, toegevoegd op 15 oktober 2014

Ik had een kastje besteld, maar er zaten vlekken op. Gemaild met de klantenservice en het werd kostenloos omgeruild. Prima service van Basiclabel

Mooie meubels

Ervaring van En, toegevoegd op 3 april 2014

Bij onze complete uitzet hier besteld. Het staat prachtig in onze nieuwe woonkamer. Enige puntje van kritiek is dat de track en trace code niet werkte. De bezorgers stonden dus opeens voor de deur.

» Basiclabel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen