Basiclabel.nl ervaringen en beoordelingen

Heb je net een nieuwe woning betrokken en ben je op zoek naar nieuwe meubelen? Op de website Basiclabel.nl kun je gemakkelijk alle soorten meubels kopen door een bestelling te plaatsen op de website. Als je wilt weten of de kwaliteit van de meubels goed is, kun je de ervaringen en beoordelingen die op deze pagina worden vermeld lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Basiclabel.nl

basiclabel.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in woonbenodigdheden.

Het assortiment van Basic Label is uitgebreid. Zo vind je er verschillende soorten tafels terug, maar ook zitmeubels (sofa's, lounge zetels...), kasten, verlichting, slaapkamers, babykamers, accessoires... Voor ieder wat wils en dit aan een lage prijs.

De winkel is ook aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. Als klant ben je dus zeker dat je te maken hebt met een goed, maar ook professioneel bedrijf. Zij voldoen aan de strenge eisen en voorwaarden die opgelegd zijn door het Keurmerk.

Bij afronding van je bestelling zal je merken dat je geen verzendkosten hoeft te betalen! Iedere bestelling bij Basic Label wordt gratis verzonden! De levertijd is afhankelijk van het product. Bij ieder product staat vermeld of het meteen leverbaar is of indien er een wachttijd is. Normaal gezien kan je de meeste artikelen binnen enkele werkdagen in ontvangst nemen.

Bij vragen over de meubels, kan je de klantenservice van Basic Label contacteren. Dit kan je doen door het online contactformulier in te vullen, maar ook door hun telefonisch te benaderen.

» Basiclabel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen