Batterijenhuis ervaringen en beoordelingen

Je hebt voor bepaalde apparaten een batterij nodig. Batterijenhuis is gespecialiseerd in oplaadbare batterijen, gewone batterijen, opladers en verwante producten. Batterijenhuis staat bekend om zijn scherpe prijzen en goede service. Denken alle klanten hier ook zo over? Kom er achter door de beoordelingen en ervaringen van mensen te lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Batterijenhuis

batterijenhuis.nl is een online webshop met een uitgebreid aanbod aan batterijen.

Bij Batterijenhuis kan je terecht voor verschillende soorten batterijen kopen en diverse producten. Een goede batterij is belangrijk en afhankelijk van het gebruik daarom kan je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende soorten batterijen: fotobatterijen lithium, gehoorbatterijen, oplaadbare batterijen, laders, powerbanks, accu's, loodaccu's...

Elke bestelling zal gratis verzonden worden door Batterijenhuis ongeacht de waarde of hoeveelheid. Binnen enkele werkdagen mag jij jouw besteling in je brievenbus verwachten. Past het niet in de brievenbus dan wordt het als een pakket verstuurd en zal je ook een track en trace code krijgen. Hiermee kan je het pakketje online opvolgen.

Batterijenhuis is in het bezit van een certificaat uitgereikt door het Qshops Keurmerk. Dit wilt zeggen dat Batterijenhuis voldoet aan de strenge voorwaarden en regels die hun opgelegd worden. Voor de klant is dit een geruststelling want dit is ook een teken dat zij te maken hebben met een betrouwbare webshop.

Als je vragen hebt dan staat de klantenservice graag voor je klaar. Zij zijn te bereiken via e-mail of telefonisch.

» Batterijenhuis Review

Mijn ervaring plaatsen

Batterijenhuis ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews