Bbqengourmet ervaringen en beoordelingen

Barbecueën en gourmetten behoort tot een gezellige bezigheid. Als je barbecue- of gourmetgerechten zoekt, kun je deze bij Bbqengourmet.nl kopen. Om er achter te komen of het vlees en andere verwante gerechten van goede kwaliteit is, kun je ervaringen en beoordelingen van andere klanten lezen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Bbqengourmet

bbqengourmet.nl is een online aanbieder die jouw barbecue of gourmet volledig in orde brengt.

Hou je binnenkort een feestje? Wil je graag een grote barbecue houden of misschien zelfs wel een gourmet? Dan moet je bij BBQ en Gourmet zijn. Hun arrangementen zijn indrukwekkend en dit aan een lage prijs! Je kan een arrangement boeken bij hun vanaf 5 personen. Op de site kies je een menukeuze en daarna kan je extra vlees of diversen bij bestellen. Hierna vul je de nodige gegevens in en de gewenste datum en tijdstip van het feestje.

Een dag voor de levering zal je een sms ontvangen of e-mail met daarin het tijdstip van hoe laat je BBQ en Gourmet bij jou thuis mag verwachten, en ook wanneer ze de materialen weer komen ophalen. Je hoeft geen afwas te doen. Je kan alles gewoon zo terug meegeven.

Als je vragen hebt over een arrangement of je zou graag wat meer informatie willen dan kan je contact opnemen met de klantendienst van BBQ en Gourmet. Je kan het online contactformulier invullen of hun telefonisch benaderen.

» Bbqengourmet Review

Mijn ervaring plaatsen

Bbqengourmet ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews