Bbqwinqel ervaringen en beoordelingen

Bbqwinqel is een uitgebreide webshop gespecialiseerd in barbecues en accessoires. De webshop is vooral gespecialiseerd in de verkoop van Weber barbecues. Het is tevens de grootste specialist met het ruimste aanbod in barbecues. De ervaringen en beoordelingen over de bbqwinqel lees je direct bij ons online van gasten die je voorgingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over BBQwinQel.nl

De laatste jaren is de barbecue in Nederland bezig met een enorme opmars. Op een mooie zomerse dag ruik je overal het roosteren van vlees. Mensen barbecueën ook steeds meer op verschillende plaatsen. Vroeger werd de barbecue voornamelijk in de tuin opgesteld, maar tegenwoordig wordt deze bijvoorbeeld ook gebruikt op balkons, in parken en op het strand.
Bbqwinqel.nl speelt in op deze trend. Bij dit bedrijf kun je werkelijk alle soorten barbecues kopen die er zijn: elektrisch, houtskool, briketten en gas. Daarnaast levert men toebehoren zoals gereedschap, hoezen, kookboeken en schoonmaakmiddelen. Het aanbod is werkelijk gigantisch!
Bbqwinqel.nl verkoopt alle grote merken zoals Weber, Monolith, Grand Hall en Barbecook. Het bestellen werkt zoals je van een goede webshop mag verwachten. Je kunt betalen met iDeal of het artikel onder rembours laten versturen. Mocht je advies nodig hebben bij de aanschaf van een barbecue, dan kun je contact opnemen met de klantenservice die zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar is.

Gratis hoes

Ervaring van van dooren, toegevoegd op 26 juli 2014

Mijn weber barbecue hier besteld en kreeg er een gratis hoes bij voor in de winter. Top

» BBQwinQel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen