Be in shape ervaringen en beoordelingen

Heb je overgewicht en wil je hier iets aan doen? Het maakt niet uit of je vijf of tien kilo te zwaar bent, met behulp van Be In Shape val je in no time af. Veel Nederlanders hebben het succes van de producten van Be In Shape ervaren. Wil jij de volgende zijn? Je kunt eventueel de ervaringen van andere mensen lezen voordat je begint. Dit soort beoordelingen zijn online gezet door andere gebruikers.

Mijn ervaring plaatsen

Over Beinshape.nl

beinshape.nl is een online aanbieder van het eiwittendieet.

Het assortiment van Be In Shape bestaat uit eiwitshakes, en tussendoortjes. De shakes van Be In shape zijn te verkrijgen in verschillende smaken zoals bijvoorbeeld chocolade, aardbei, vanille, naturel... Je kan ook pakketten samenstellen uit verschillende smaken.

De artikelen die Be In Shape verkoopt zijn samengesteld uit een uniek ingrediënt namelijk Ollyxa. Dit laatste is een revolutionair en is gemaakt uit twee pure eiwitten. Hierdoor val je sneller af en zal je beter op je gewicht blijven.

Regelmatig zijn er ook leuke aanbiedingen zo krijg je bijvoorbeeld gratis een receptenboek bij jouw aankoop. Je kan ook genieten van kortingen door grote hoeveelheden te kopen.

Elke bestelling die je plaatst bij Be In Shape zal gratis verzonden worden ongeacht de hoeveelheid. Je zal jouw pakketje binnen enkele werkdagen in ontvangst nemen. Je kan dan meteen begin aan het eiwittendieet.

Als je vragen hebt over het dieet of over de werking van de shakes dan kan je altijd de klantenservice van Be In Shape contacteren. Dit kan je doen via e-mail of telefonisch.

Lekkere shakes

Ervaring van Cathalijne, toegevoegd op 30 december 2014

De shakes van Be in Shape zijn lekkerder dan die van de kruidvat of etos. Ben nu 1,5 kilo kwijt in 10 dagen.

prima dieet

Ervaring van Precilla, toegevoegd op 10 juni 2014

Het dieet werkt naar behoren, het is wel even wennen met die shakes maar het resultaat zie je al na 2 weken.

» Beinshape.nl Review

Mijn ervaring plaatsen