Beach-cruiser.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Beach-cruiser.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Beach-Cruiser.nl

Beach-cruiser.nl is een webwinkel waar je online trendy fietsen kunt kopen. Het bedrijf is gevestigd in het Groningse Scharmer. Het leveringsprogramma van deze onderneming valt te omschrijven als ‘hip’. Mocht je op zoek zijn naar een standaard fiets, dan ben je bij beachcruiser.nl totaal aan het verkeerde adres. Hier koop je met andere woorden bijzondere fietsen zoals ‘cruisers’, bakfietsen en originele modellen stadfietsen.

De site navigeert prettig. Aan de bovenzijde van de homepage kun je kiezen voor productgroepen zoals men’s, ladies, kid’s, bakfietsen en e-bikes. Daarnaast is er een afdeling waar je aanbiedingen en accessoires kunt scoren. Per productgroep kun je kiezen voor een type fiets of merk. Bij ieder artikel tref je een uitgebreide beschrijving aan, inclusief foto. Ook kun je hier je eigen fiets samenstellen.

Onder de button ‘klantenservice’ staat een uitgebreide beschrijving van het bestelproces. Tevens wordt duidelijk omschreven welke rechten je als klant hebt. Mocht je desondanks toch vragen hebben, dan kun je gebruik maken van de chatmogelijkheid die de website je biedt.

Ervaring van Moi, toegevoegd op 2 april 2015

Bakfiets was snel in huis en goede prijs (vergeleken met de fietsenwinkel hier in de stad)

Ervaring van Elise, toegevoegd op 28 oktober 2014

Mooi fietskratje bij jullie besteld, heel goedkoop en degelijke kwaliteit.

» Beach-Cruiser.nl Review

Mijn ervaring plaatsen