Beat-it.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Beat-it.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Beat-it.nl

Beat-it.nl is de site waar men hardware, software en toners kan kopen. Zij hebben reeds 15 jaar ervaring in deze branche en ze zijn specialist in software en netwerken. Deze site garandeert een lage prijs garantie. Beat-it.nl heeft ondertussen al meer dan 60.000 klanten geholpen met hun hardware en software artikelen.
Op de homepage ziet men de reviews van de klanten. Zo kan men nagaan of deze site betrouwbaar is. De eKomi beoordeling is 9.6 waaruit blijkt dat deze online winkel zeer accuraat en betrouwbaar is.
Alle producten worden gratis verzonden. De levering gebeurt in gans Europa. De betalingsfaciliteiten hangen af van het land waar men woont. In Nederland kan men gebruik maken van achteraf betalen, rembours of iDEAL. In de andere Europese landen kan men met visa, vooruitbetaling of paypal betalen. De levertijd bedraagt 1 tot 2 dagen in Nederland en in de andere landen van Europa 2 tot 3 dagen.

Ervaring van Mikko, toegevoegd op 20 maart 2015

De levering duurde iets langer dan gewenst maar werd op de hoogte gehouden waarom het iets langer duurde, wat mij betreft prima.

Ervaring van Laurens, toegevoegd op 21 januari 2015

Heel snel een reactie op mijn vraag per mail, daarna bestellen en verzenden ging vlekkeloos.

» Beat-it.nl Review

Mijn ervaring plaatsen