Bebsy ervaringen en beoordelingen

Een groot aantal ervaringen, recensies en beoordelingen over reisaanbieder Bebsy kan je terugvinden op onze site. Zelf kan je ook een ervaring achter laten zodat andere mensen kunnen lezen wat ze van Bebsy en haar dienstverlening kunnen verwachten. Alle recensies samen geven een betrouwbaar beeld van de organisatie achter Bebsy reizen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Bebsy

Bebsy reizen biedt elke dag andere vakanties aan tegen scherpe prijzen. Naast complete zonvakanties vindt je er onder meer stedentrips, uitjes en weekendjes weg. Wil je op vakantie maar weet je niet waarheen, boek dan een van de verrassingsreizen. Uiterlijk twee weken voordat jouw vakantie begint ontvang je de reisbescheiden. Deze reisorganisatie is zelf niet aangesloten bij ANVR & SGR, maar ze werken direct samen met bedrijven die wel lid zijn. Indien de reisorganisatie die de reis uitvoert lid is, staat dit bij de aanbieding aangegeven. Per aanbieding staat aangegeven hoe lang de vakantie duurt en wat de kosten per persoon zijn. De boekingskosten zijn 20 euro per boeking, houdt daar rekening mee als je met verschillende mensen op vakantie wilt gaan. Transfers vanaf het vliegveld naar het hotel zijn optioneel bij te boeken. Wil je in je eentje op vakantie gaan dan krijg je te maken met een 1-persoonstoeslag. Waar naartoe je ook wilt reizen, bij Bebsy geniet je altijd van lage prijzen.

Stedentrip naar Lissabon via Bebsy

Ervaring van Leo Verhoef, toegevoegd op 9 februari 2020

Ik doe dit niet vaak, maar dit keer is het zeker terecht om goed uit te pakken. Een groot compliment Bebsy. De reis naar Lissabon was in één woord: fantastisch. Voor 250 Euro met 2 personen, vliegreis + 2 overnachtingen + 48 uur Hop-on/hop-off kaart Daar bij was Czar Lisbon Hotel van uitstekende kwaliteit, het personeel sprak goed Engels, was zeer deskundig en uitermate hulpvaardig. Bovendien was het hotel zeer goed gelegen t.o.v. centrum en uitgaansgelegenheden en vanaf de luchthaven snel bereikbaar met de metro. Totaalimpressie: Prijs-/kwaliteitverhouding: extreem goed. Wanneer deze aanbieding weer langs komt, ga ik zeker nog een keer naar Lissabon. Een absolute aanrader! Wellicht gooi ik met deze mededeling mijn eigen glazen in, omdat wellicht meer mensen op de aanbieding ingaan en ik grote kans heb om achter het net te vissen bij een te grote vraag.

Bebsy is geweldig

Ervaring van Caroline Stam de Jonge, toegevoegd op 6 december 2019

Aangezien mensen vaak iets plaatsen als ze de reis als negatief hebben ervaren, hier even een opkikker. Ik ben al jaren fan van Bebsy maar de laatste reis heeft de klantenservice mij overtroffen. Bebsy is top, mensen. Gewoon doen!! En nee, ik ben geen medewerker o.i d. ????

Beetje traag

Ervaring van Remy Franquinet, toegevoegd op 1 september 2019

Website laat niet toe om meer dan een kamer tegelijkertijd te boeken. Dit is noodzakelijk wanneer je met een groter aantal persoenen gaat. Dus bellen en dan wordt er gezegd een e-mail te zenden met de wensen. Bellen gaat altijd snel maar antwoord op een e-mail kan verschillende dagen uitblijven en dat kan betekenen dat de gewenste en eventueel andere mogelijkheden niet meer beschikbaar zijn. De geboekte reizen via Bebsy zijn doorgaans goed maar veelal niet beschikbaar voor een alleen reizende. Advies aan Bebsy maak het mogelijk op de website gelijktijdig meerdere kamers te boeken.

Tegenvaller

Ervaring van Piot, toegevoegd op 19 augustus 2019

Het paperassenwerk werd allemaal prima geregeld, vandaar de 2 sterren. Hetgeen men aanbiedt komt echter niet (altijd) met de werkelijkheid overeen. We hebben dit aangekaart, maar buiten twee standaard mails (we komen erop terug) krijg je niks meer te horen. Heel jammer voor diegenen die hetzelfde hotel als ons willen boeken, want die zijn ook de pineut. Voor ons dus geen tweede keer vakantie met Bebsy.

Fly drive

Ervaring van Roel, toegevoegd op 1 oktober 2017

We hebben een fly-drive geboekt bij bebsy.nl naar Sicilie. 2 Weken voor vertrek een kort mailtje met 5 vouchers ontvangen. De auto was geregeld via rentalcars.com (Geen boekje met reistips oid). De vlucht stond laat in de middag geboekt. Door vertraging van een half uur van de vlucht konden wij ternauwernood nog net de auto ophalen. Alle autoverhuur bedrijven sluiten om 23 uur op het vliegveld. We moesten nog een uur rijden naar het eerste adres. De hotels waren prima. Het schema van de eerste reisdag was te krap in gepland. Je vertrouwd dat een professionele organisatie hier rekening mee houd. Wat ons betreft regelen we de volgende vakantie weer zelf.

Zonder problemen

Ervaring van Van den Eynde francine, toegevoegd op 26 september 2017

Heb leuke ervaring met bebsy.was een beetje wantrouwig maar telefonisch contact is altijd mogelijk.de tickets kwamen op tijd aan.zeer aan te bevelen

veel reisstress vooraf

Ervaring van Renate , toegevoegd op 25 juli 2017

Enthousiast over het reisaanbod en de prijzen heb ik drie stedentrips geboekt. De eerste naar Berlijn verliep zonder problemen. maar de reis naar Londen moet nog plaatsvinden en heeft al zoveel ergernis en stress opgeleverd dat ik niet eens meer zin heb om te gaan en mijn hart vast hou. Eerst een mail over verandering van luchthavens: we zouden via Amsterdam en opeens komen we terug via Milaan in Eindhoven. Als ik hier niet mee akkoord ga, dan wordt er sorry gezegd en ga ik alsnog via Eindhoven. UIteindelijk toch voor elkaar gekregen om weer via Schiphol te kunnen reizen. Vervolgens voucher met daarop "geannuleerd???. Bleek dat men met een andere maatschappij in zee was gegaan. Is wel weer hersteld. daarna mijn naam verkeerd gespeld op ticket waardoor ik niet in kon boeken.Vervolgend een reminder voor het betalen. terwijl ik alles direct had betaald. En daarbij worden ook nog eens twee boekingen door elkaar gehaald. In september moeten we nog naar budapest, maar als ik kon annuleren en via een andere site kon boeken, dan deed ik dat. Echt heel jammer van al deze fouten en ongemakken.

vraag verrasingsreis

Ervaring van M.H van Weegen, toegevoegd op 7 augustus 2014

Heeft iemand ervaring met de verrasingsreis van Bebsy? Zou graag willen weten hoe de hotels zijn bevallen. Dank alvast.

Onbekend maar goed bevallen

Ervaring van Bea, toegevoegd op 25 maart 2014

Wij kenden Bebsy niet maar kennissen vertelden over de goede aanbiedingen. Wij zijn vorige week teruggekomen van vakantie in Turkije en alles is goed bevallen.

Hou van Bebsy

Ervaring van Eva, toegevoegd op 24 januari 2014

Ben dol op Bebsy, al 2 keer met ze weggegeweest, een keer zonvakantie en een keer stedentrip Istanbul. Wil binnenkort een stedentrip naar Dubai boeken maar nog even doorsparen.

» Bebsy review

Mijn ervaring plaatsen