Beddengoedexclusief ervaringen en beoordelingen

Beddengoedexclusief.nl verkoopt exclusief beddengoed. Ze bieden dit ondanks de exclusiviteit aan tegen scherpe prijzen. Je vindt hier beddengoed bekende merken. Wil je weten wat andere mensen van dit exclusieve beddengoed vinden? Kom er achter door de ervaringen en beoordelingen te lezen van klanten die reeds in bezit zijn van een beddengoed van Beddengoedexclusief.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Beddengoedexclusief

beddengoedexclusief.nl is een grote online webshop waar je alles vindt van beddengoed tot kussens.

Je kan bij Beddengoed Exclusief terecht voor uniek beddengoed van A-merken aan lage prijzen. Dankzij de A-merken kan je zeker zijn dat alle artikelen beschikken over een uitstekende kwaliteit. Enkele A-merken die je terug kan vinden zijn Kardol en Verstraten, Cinderella, Margaret Muir, Beddinghouse... Je vindt er niet alleen beddengoed maar ook leuke accessoires zoals sierkussens, spreien en hoeslaken.

Iedere bestelling met een minimum waarde van 50 euro zal gratis verzonden worden. Is je aankoopbedrag lager? Dan betaal je 4,95 euro verzendkosten. Indien je de bestelling plaatst voor 17u00, en het artikel is in voorraad dan mag je het de dag nadien in ontvangst nemen. Meld je ook zeker aan op de nieuwsbrief, zo zal je unieke kortingen ontvangen en speciale aanbiedingen!

Heb je vragen omtrent jouw beddengoed? Wil je graag meer informatie over bepaalde artikels? De klantendienst van Beddengoed Exclusief staat voor je klaar. Je kan hun contacteren via e-mail, telefonisch of door het online contactformulier volledig in te vullen.

tevreden klant

Ervaring van Macha en Pim, toegevoegd op 12 juni 2014

Voor onze bed and breakfast al diverse hoezen, spreien en kussens gekocht bij deze webshop. Mooie motieven en snelle levering

» Beddengoedexclusief Review

Mijn ervaring plaatsen